Záhorie už o pár dní čaká bohatá dávka skvelej hudby, juhoamerických tancov a bláznivých masiek. Už samotný názov podujatia Rio Karneval 2011 prezrádza, že nás čaká niečo nezvyčajné. Rekreačné stredisko Rudava pri Malých Levároch (za Malackami), známe aj ako dejisko festivalu Summerbeach Rudava, ponúkne už tento víkend (19.-21.august) koncerty viacerých populárnych kapiel i bohatý sprievodný program.

Koncerty: XINDL X (cz), POLEMIC, AMO, Hudba z Marsu, Mango Molas, Hafner a jeho družina, Maduar, Orchester Jeana Valjeana, Pandora, Martin Konrád, Januárové prekvapenie, Bublifunk, Clinic Music, Konečná verzia.

Sprievodné akcie: Zumba maratón s 5 inštruktormi z celého Slovenska, Ródeo Býk, Čajovňa Medulienka s vlastným programom, tanečné latino workshopy s Ivanom, kúzelník Talostan, exhibícia Diabolo2 – žonglovanie a mágia, workshopy s Diabolo2, funzone a bláznivé súťaže, VS – filmový stan, kolotoče, ohňová show a možno.. aj živé kone.

Diskotéky (do 05,00): Main Stage (disco, 2 Djs) + Latino Stage (Dj Caly, Dj Ajfel & Dj Peto / soundandlight.sk)

Doprava: Autom alebo busom do Malých Levár alebo vlakom do Veľkých Levár. Odtiaľ budú k dizpozícii súkromní prepravcovia za bežný poplatok. Z vlakovej stanice na Rudavu je to 6,0 km (10 min.). Z autobusovej zástavky je to na Rudavu 2,9 km (5 min.). Bude pripravené aj dočasné veľkokapacitné parkovisko.

Ubytovanie: v ubytovacej časti Campingu Rudava (vlastné stany), pre návštevníkov festivalu bezplatne.

Vstupenky: Permanentka (platí 3 dni) v predpredaji 9 EUR (v sieti Eventim.sk na celom Slovensku a na regionálnych miestach: Kníhkupectvo Ľubica v Malackách a na recepcii Campingu Rudava), na mieste: Permanentka 12 EUR, denná vstupenka 8 EUR. V cene vstupenky je zahrnuté aj ubytovanie. Pre držiteľov preukazov ISIC, ITIC, EURO<26 je v predpredaji poskytnutá aj 20 % zľava.

PR


.
Toto je čítané

V Rohožníku nahlásili bodné poranenia u viacerých osôb, jeden muž je mŕtvy

Aktualizované (28.4.) → V bytovom dome v Rohožníku v okrese Malacky nahlásili…

3D filamenty 2023