Slovenská futbalová reprezentácia do 18 rokov sa v rámci medzinárodného turnaja Ježek Cup, ktorý hostí Česká republika, stretne v piatok 6. septembra o 17:00 na štadióne Kostice s tímom Walesu.

foto futbalsfz.sk

Turnaj na počesť československého trénera Václava Ježka oslavuje tento rok svoje 30. výročie. V minulom ročníku triumfoval český tím, tento rok sa turnaja zúčastnia tímy z Česka, USA, Nemecka, Turecka, Walesu a Slovenska. Zápasy sa budú hrať v jednej spoločnej skupine so šiestimi tímami, kde každý odohrá tri zápasy s náhodne nalosovanými súpermi. Slovenská reprezentácia vyzve postupne Turecko, Wales a USA.

Na zápase slovenskej reprezentácie v Kosticích si prídu na svoje nie len fanúšikovia futbalu. Nedávno zrekonštruovaný športový areál, kde sa zápas koná, ponúka aj ďalšie možností, ako si užiť deň. Návštevníci tu nájdu reštauráciu s bowlingom a pre rodiny s deťmi je k dispozícii moderné detské ihrisko, ktoré je umiestnené hneď vedľa záhradky reštaurácie.

Pre športových nadšencov areál ponúka aj ďalšie aktivity, k dispozícii je basketbalový kôš aj tenisové ihrisko.

Ježek Cup je prestížny turnaj, ktorý ponúka mladým hráčom z rôznych krajín príležitosť predviesť svoje umenie na medzinárodnej scéne a zbierať  tak cenné kariérne skúsenosti.

Program slovenskej reprezentácie na turnaji Ježek Cup

  • streda, 4. september, 17:00, Hustopeče
    Turecko U18 – Slovensko U18
  • piatok, 6. september, 17:00, Kostice
    Slovensko U18 – Wales U18
  • nedeľa, 8. september, 11:00, Mikulov
    USA U18 – Slovensko U18

Kompletný program turnaja a ďalšie informácie sú k dispozícii na webe fotbal.cz

autor: Zdeněk Matuška


.