TJ Slavoj Moravský Svätý Ján vyhral. Sekule remizovali. Závod prehral. Prinášame komentáre k výsledkom. 

Prípravka: Borský Mikuláš – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján  7:1
Hralo sa v sobotu a prípravka bola oslabená o chlapcov ktorí hrali za mladších žiakov.

Mladší žiaci:  TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Nové Mesto nad Váhom 4:0
Hostí bolo menej a tak stretnutie bolo len otázkou výšky skóre.

Starší žiaci: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Nové Mesto nad Váhom 0:3
Škoda tejto prehry, hostia sa ujali vedenia, ale hneď z protiútoku sme mohli vyrovnať. Potom rozhodca nevylúčil súperovho obrancu za faul na nášho útočníka ktorý išiel sám na bránu. V druhom polčase sa presadili fyzicky lepší hostia.

Dorast:  TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Leopoldov 2:1
Zaslúžené víťazstvo našich, ktorí však v prvom polčase zahodili aj nemožné, a tak sa nakoniec báli o výsledok do posledného hvizdu rozhodcu. Škoda zranenia Dominika Bolfa, ktorý hral veľmi aktívne. Za predvedenú hru i bojovnosť musím chlapcov pochváliť.
Góly za nás: Tomáš Bolf a Andrej Vidovič.

Muži: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Petrova Ves 7:0
Naši po dobrom výkone rozstrieľali len na obranu zameraných hostí. Úvodnú tutovku v 2. minúte ešte Šúrek nepremenil a Stupavského strela skončila na žrdi. V 40. minúte bombou do šibenice otvoril skóre Filip Chvál. O minútu už bolo 2-0, vlastný gól si dal Vanek. V druhom polčase sme predviedli niekoľko utešených akcií v réžii Mareka Emricha a skóre narastalo. Tréner dal šancu i náhradníkom a tí sa chytili gólmi Andreja Lorenca 2, Filipa Salaya.
jeden pridal Andrej Kudlička.
Zostava našich: Hajdin, Mach, Vávra, Ježek, Vrábel, Chvál, Emrich, Kudlička, Bolf, Stupavský, Šúrek.
Striedali : Filip Salay, Lorenc a Tomáš Mračna

Program
Prípravka v sobotu o 12.30 hrá v Holíči
Žiaci v nedeľu o 10.00 hrajú v Hlohovci
Dorast v sobotu o 17.00 hrá v Suchej nad Parnou
Muži v nedeľu o 15.00 hrajú vo Veľkých Kostoľanoch

Komentár pripravil Peter Mračna predseda TJ Slavoj.

Dorast: Borský Svätý Jur – FC Sekule 3:1

Muži: Radimov – FC Sekule 0:0
Priemerný z oboch strán, s bodom zo súperovho ihriska sme spokojní. Začali sme dobre a aktívne, prvých cca 20 minút sme mali hru pod kontrolou, 2 krát sme trafili brvno a mali 2-3 dobré náznaky šancí. Postupne sa prebrali aj domáci, ktorí hrozili najmä zo štandardných situácií, viackrát musel hasiť brankár Milan Koch.
Po zmene strán sa hra ešte viac rozkúskovala, na čom mal veľkú zásluhu aj mladý rozhodca, ktorý aspoň podľa mňa zápas úplne nezvládol… Hralo sa zväčša medzi šestnástkami, na každej strane mohli byť maximálne 2 lepšie šance. Myslím si, že remíza je spravodlivá a odzrkadľuje pribeh celého zápasu.
Komentár pripravil Andrej Trajlínek kapitán FC Sekule.

Muži: Rohožník – Závod 3:0 (2:0)
Zostava: Vašek – Brenkus, Uhrinec, Kováč, Majzún (Dojčák) – Drahoš, Procháska, Blecha M., Blecha R., Andrla (Miženko) – Šíp (Krajčír)

Domáci začali lepšie a hned v 10 minúte si vypracovali dve gólové šance. Obidve zostali nevyužité. Z našej strany zahodil príležitosť na strelenie gólu Drahoš. V 21. minúte po rohovom kope vyskočil najvyššie domáci útočník Kessl, 1-0 pre domácich. V 25 minúte po nariadený pokutového kopu domáci už viedli 2-0. Našu najväčšiu šancu nepremenil Šíp, keď brankár podbehol center z ľavej strany a do opustenej brány nedokázal dopraviť loptu.
Druhý polčas už domáci kontrolovali priebeh hry a z rýchle zahratej štandartnej situácie zvýšili náskok na 3-0. Do konca zápasu už gól nepadol a tak domáci zaslúžene vyhrali.
Komentár pripravil Jaroslav Prachár.


.
Toto je čítané

Senickej detskej pohotovosti hrozí od júla zatvorenie

Detské pohotovostné ambulancie v Senici a Myjave patria medzi desať bodov ambulantnej…

3D filamenty 2023