V skorých ranných hodinách dnes polícia prijala informáciu o mladom mužovi bez známok života na ceste medzi obcami Kúty a Brodské. Podľa prvotných zistení mal 21-ročný chodec ísť smerom od obce Brodské, keď ho pravdepodobne zachytilo neznáme motorové vozidlo. Muž utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol.

Foto: Polícia SR

Prípad si prevzal senický vyšetrovateľ, ktorý ho vyšetruje v súvislosti s trestnými činmi usmrtenia a neposkytnutia pomoci. Presné príčiny a okolnosti nehody, ako aj totožnosť vodiča vozidla, sú predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania.

Polícia žiada verejnosť o pomoc. Ak ste boli svedkami tejto dopravnej nehody, máte ju zaznamenanú na kamere alebo máte informácie o vozidle a jeho vodičovi, kontaktujte políciu na bezplatnom telefónnom čísle 158. Rovnako žiadajú vodiča, aby sa sám prihlásil na polícii.

V závere polícia apeluje na všetkých účastníkov cestnej premávky, aby boli mimoriadne opatrní. Vodiči by sa mali plne venovať šoférovaniu a sledovať situáciu na ceste. Chodcom sa odporúča používať reflexné prvky pre zvýšenie svojej viditeľnosti.


.