Fotosúťaž Letné Záhorie dospela do svojho finále.  V posledných dňoch porota poctivo prechádzala všetky súťažné fotografie a určila víťaza.

Fotografická súťaž prilákala množstvo nadšených fotografov z regiónu, ktorí sa s nami podelili o krásu Záhoria počas letných mesiacov. Do súťaže bolo zaslaných až 168 fotografií, pričom každá z nich predstavovala jedinečný pohľad na čarovné miesta nášho regiónu.

Prvé miesto si svojou kreativitou vyslúžil Kamil, ktorý pri fotografovaní použil sklenú guľôčku, v ktorej odraze vidíme budovu nachádzajúcu sa na Babom jazere vo Veľkých Levároch. Do súťaže prihlásil ďalšie dve fotografie využívajúce odraz guľôčky. Nájdete ich na našich sociálnych sieťach.

Druhé miesto patrí Marekovi, ktorý svojím objektívom zachytil krásu letnej oblohy nad kaplnkou sv. Urbana v Rohožníku.

Víťazi budú odmenení knihou Nathaniel, posledný potomok druidov, ktorá rozpráva dobrodružný a napínavý príbeh hrnčiara Bartolomeja a malého chlapca Nathaniela.

Ďakujeme všetkým fotografom, ktorí sa zapojili do súťaže a poslali nám svoje úžasné zábery. Vaše fotografie sú dôkazom toho, aké krásy skrýva náš región, a my sa už teraz tešíme na ďalšiu súťaž, kde dúfame, že uvidíme opäť množstvo skvelých fotografií.


.