Lokalita Pod lesíkom je miestom, kde môžete bývať moderne a štýlovo. Borský Mikuláš je obec s výbornou občianskou vybavenosťou, poskytuje príležitosť pohodlného dochádzania za prácou a zároveň je obklopená krásnou prírodou. 

Tieto a ďalšie benefity si užíva 12 rodín, ktoré už dom v danej lokalite vlastnia. Teraz máte túto možnosť aj vy. V rámci druhej etapy výstavby tu pribudlo 7 novostavieb, ktoré sú pripravené na predaj. Domy sú dvojpodlažné s celkovou úžitkovou plochou 121 m2. Architektonické riešenie poskytuje súzvuk kvalitného interiéru s atraktívnym exteriérom. Izby sú orientované ideálne vzhľadom na svetové strany a zároveň ponúkajú výhľady na okolitú prírodu. Obytný priestor prepája s prírodou priestranná terasa v zadnej časti. Ku každému domu prislúcha samostatný pozemok so zadným vchodom a parkovacie miesta pred domom.

Domy sú postavené v tesnej blízkosti borovicového lesa, ktorý novým majiteľom ponúkne pohodlie aj pokoj. Exteriér vhodne kombinuje prírodné materiály a pred vstupom do domu je všadeprítomná zeleň, o ktorú nie je núdza ani v záhradách domov.

Prízemie domu s obývacou miestnosťou, kuchyňou, jedálenským priestorom, hosťovskou izbou a oddelenou toaletou, tvorí tzv. dennú časť domu. Vo vrchnej tzv. nočnej časti domu sa nachádzajú tri izby, kúpeľňa s WC a technická miestnosť.

Domy sa predávajú v štádiu holodom. Pre potenciálnych majiteľov je k dispozícii aj zariadený vzorový dom. 

Virtuálna prehliadka domu a ostatné informácie sú dostupné na webovej stránke www.podlesikom.sk. Osobnú prehliadku si môžete dohodnúť priamo na telefónnom čísle +421 905 340 056.


.