Už v sobotu 26. októbra o 19:30 sa otvoria brány Pálffyovského kaštieľa v Malackách. Ich otvorenie bude tak trochu netradičné, pretože všetky prehliadky prebiehajú po tme. Zoberte baterku a príďte sa pokochať nočným interiérom kaštieľa.

zdroj FB Pálffyovský kaštieľ Malacky

Návštevníci si počas Nočnej prehliadky kaštieľa 2024 prezrú bežne navštevované priestory so sprievodcom, no tentoraz za svetla bateriek. Samozrejme kráčať po tme je náročnejšie, preto si okrem baterky nezabudnite pohodlné oblečenie a pevnú obuv.

Prehliadky budú prebiehať od 18.00 do 19.30 hod. pre návštevníkov, ktorí si zakúpili lístky v predpredaji (vstup na čas – 18.00 hod., 18.15 hod., 18.30 hod., 18.45 hod., 19.00 hod., 19.15 hod. bez čakania). Od 19.30 hod. budú prebiehať prehliadky pre návštevníkov, ktorí si vstupenky zakúpia na mieste v deň konania podujatia (treba rátať s čakaním na prehliadku). Vstupné je 4 €/osoba.

Organizátori zároveň upozorňujú, že prehliadka nie je vhodná pre hendikepovaných návštevníkov a osoby zo zníženou pohyblivosťou.

Predpredaj vstupeniek prebieha na stránke www.mckmalacky.sk, alebo v pokladni kina Záhoran a Turisticko-informačnej kancelárii na Námestí u Severínka.


.