Kúty prehrali v Radošinej a prepadli sa na posledné miesto. Komentáre prinesieme v pondelok.

Prípravka: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Šaštín 4:1
Zaslúžené víťazstvo našich ,ktorí mali hernú prevahu, ale premieňať šance sa im nedarilo.
Trikrát skóroval Bolf, raz Hrica.

Mladší žiaci: Považská Bystrica – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 1:10
Vysoké víťazstvo našich, avšak tréner nebol s našou hrou celkom spokojný. Mali sme i na vyššie víťazstvo.
Góly: Štefek a Kafka 3,Bolf 2, Hajdin, Kovár.

Starší  žiaci: Považská Bystrica – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 4:2
Do polčasu sme ešte vládali, potom nám domáci ušli na dva góly a vyrovnať sa nám už nepodarilo.
Góly: Smolinský, Goga

Dorast: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Šaštín 4:1
V mužstve to pred zápasom vrelo, Peťo Kadlíček chcel odstúpiť, ale výbor ho jednoznačne podporil. Chlapci sa mu odmenili dobrým výkonom a pekným víťazstvom. verím že si rebelujúci chlapci vstúpia do svedomia a opäť si nájdu cestu na štadión.
Góly: Juriga 2, Palkovič, Bolf

Muži: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Krtovce 5:5
Ako na hojdačke sa vyvíjal zápas s Krtovcami posilnenými o bývalých ligistov či hráčov z vyšších súťaží. Už v 6. minúte bolo 0-2 , keď sme sa súpera zľakli. Nádej priniesol gól Filipa Salaya, ale následný roh Ivan podbehol a bolo opäť o dva góly. Potom prišli naše chvíle a po krásnych akciách sme otočili na 4-3. Druhý polčas začal gólom skvele hrajúci Marek Emrich, žiaľ nepridal sa Andrej Kudlička, ktorý zahodil dve tutovky. Potom bývalý Dubničan Gvozdovič z trestného kopu znížil a hostia následne vyrovnali. O výsledku mohol opäť rozhodnúť Andrej Kudlička, žiaľ ani tretiu tutovku nedal.
Chlapci boli po zápase úplne na dne síl .

Program
Prípravka hrá v sobotu v Kopčanoch,
Žiaci v sobotu o 12.30 hostia Hornú Nitru
Muži a dorast v nedeľu cestujú do Radošoviec

Komentáre pripravil Peter Mračna predseda TJ Slavoj.


Žiaci: FC Sekule – Stráže 0:13

Dorast: Stráže – FC Sekule 6:2
g. Sekule: Jakub Švoňavský, Milan Malovec

Muži: Popudinské Močidlany – FC Sekule 3:1
g. Sekule: Martin Kubinák

Viac fotografií TU!

Ďalší náš trápny výkon na pôde súpera. Momentálne hráme tak, že vonku by sme nevyhrali ani s Kuklovom… Zápas sme začali dobre, hneď v úvode sme nastrelili brvno a mali aj zopár ďalších náznakov šancí. Dokonca sme sa dostali aj do vedenia, kedy sa z priameho kopu krásne trafil Martin Kubinák. Z vedenia sme sa ale dlho neradovali, domácim sme po trme-vrme v šestnástke, kedy sme mohli 3 krát pohodlne loptu odkopnúť, darovali penaltu. Po zmene strán sa hral futbal bez šancí na oboch stranách, keď sa už zdalo, že by sme mohli zápas dotiahnuť do remízového stavu, domáci spravili ojedinelý útok, hráčov sme nemali dobre prebraných a bol z toho gól. Domáci výsledok ešte prikrášlili, keď skórovali po rohu, ktorý šiel na prvú tyč. Rovnako chyba nášho nedôrazu… Vonku hráme zle, robíme úplne školácke chyby, za ktoré nás súper vždy vytrestá. Buď sa rýchlo preberieme, alebo to bude s nami dosť zlé…
Komentár pripravil Andrej Trajlínek.


Muži: Radošina – Kúty 3:1


Muži: Závod – Baník Pezinok 0:3 (0:0)
Zostava: Babirát – Blecha M., Uhrinec, Kováč, Brenkus – Drahoš (Dojčák), Žák (Krajčír), Blecha R., Šišolák (Miženko) – Šíp, Procháska
Prvý polčas sme mali herne trocha navrch. Pezinok bol zase nebezpečný smerom dopredu. Zväčša sa hralo medzi šesťnástkami a väčšie šance si nevytvorilo ani jedno mužstvo. Druhý polčas sme prestali hrať a Pezinok nám v priebehu dvoch minút strelil dva góly. Gólom predchádzali individuálne chyby naších hráčov. Na konci zápasu Pezinok ešte zvýšil vedenie na hrozivých 0:3, a to ešte zahodili tutovku. My sme si za celý zápas nevytvorili žiadnu vyloženú príležitosť.
V hodovom zápase zvíťazil Pezinok ľahko a zaslúžene rozdielom triedy.

Komentár pripravil Jaroslav Prachár.



.

3D filamenty 2023