Prinášame futbalové výsledky. Komentáre pridáme v pondelok.

Prípravka: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Letníčie 6:1
Posledný zápas v sezóne chlapcom vyšiel, ostáva ešte dohrať zápas so Senicou.


Mladší žiaci: Bánovce nad Bebravou – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 4:0
Vyrovnaný zápas, domáci však na rozdiel od nás šance premenili.

Starší žiaci: Bánovce nad Bebravou – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 0:2
V poslednom zápase jesennej sezóny sme sa odpútali od dna tabuľky, k záchrane je ešte ďaleko. Zo začiatku nám rozhodcovia nepriali, ale slušnou hrou sme si ich priklonili na našu stranu.

Dorast: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Križovany 8:0
Ak by sme premenili len polovicu šancí , výsledok by bol dvojciferný. Po roku a pol sa do zostavy vrátil Juraj Hladík, zatiaľ hral opatrne, ale pokiaľ mu koleno vydrží bude opäť oporou. K dobrým výkonom sa rozohral aj Maroš Juriga , ale pochváliť treba všetkých chlapcov.

Muži: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Križovany 3:4
Pred zápasom sme si hovorili že ak dáme polovicu gólov ako dorast vyhráme. Žiaľ ani to by nestačilo, lebo najprv si dáme streliť štyri góly, aby sme potom hrali ako o život a veľa nechýbalo aby sme lídra súťaže zdolali. Exligový Dóka nám dal tri góly a nevedeli sme ho udržať.Za nás skóroval Šúrek 2, Tomáš Mračna.

Starí páni: Mikulov – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 2:1
V sobotu si na pozvanie Mikulova zahrali starí páni z ich mužstvom, ktoré ešte hrá súťaž. Tesná výhra domácich sa zrodila hlavne vďaka našim nepremeneným príležitostiam.

Program
Dorast o 11.00 v nedeľu hrá v Holíči
Muži v nedeľu o 13.30 V Jacovciach

Komentár pripravil Peter Mračna predseda TJ Slavoj.


Dorast: FC Sekule – Koválov 1:0

Muži: Oreské – FC Sekule 6:1

Dostali sme pekný výprask. Tri zápasy sme odohrali na nulu, takže sme si ako tak verili, bohužiaľ za 15 minút prvého polčasu bolo vymaľované, skúseným domácim sme po našich chybách ponúkli šance, premenili rutinérsky každú jednu, takže nebolo o čom… Snažili sme sa hrať, bohužiaľ vpredu sme veľa vody nenamútili a vzadu sme robili chyby… Zápas nevyšiel prakticky nikomu… Domáci ale predstavovali naozaj veľkú kvalitu… Na zápas musíme čo najskôr zabudnúť…
Komentár pripravil Andrej Trajlínek.


Muži: Krakovany – Kúty 3:1 (1:1)


Muži: Závod – Jakubov 3:0 (1:0)
Góly: Šišolák, Miženko, Uhrinec
Zostava Závod: Vašek – Majzún, Uhrinec, Žák, Brenkus – Šišolák, Blecha R., Procháska, Blecha M. – Šíp (Miženko), Dojčák (Babirát)

Zápas sme začali bez troch hráčov základnej zostavy. Prvý polčas sme mali herne trocha navrh. V 18. minúte bol vylúčený Žák a o desať minút sa porúčal aj hosťujúci útočník. Prvý gól sme dali po dlhom autovom vhadzovaní do šesťnástky, najmladší hráč na ihrisku Šišolák hlavou otvoril skóre. Do polčasu sme mali niekoľko dobrých striel, ktoré sa neujali. Hostia mali dve šance, ktoré boli po naších chybách v obrane – zostali tiež nevyužité.
Druhý polčas sa hra vyrovnala a my sme sa sústredili na bránenie. Po chybe Uhrinca, hosťujúci útočník nedal gól, keď ho vychytal Vašek. 2 – 3 šance sme mali aj my aj hosťia. V 82 minúte Miženko pridal z ostrého uhla gól, keď chyboval hosťujúci brankár. Tretí gól padol v 90 minúte – Uhrinec nožničkami zavesil pod brvno.
Bojovný výkon nám priniesol tri body.

Komentár prirpavil Jaroslav Prachár.


.
Toto je čítané

Nedostatok železničiarov už ovplyvňuje prevádzku vlakov na Záhorí

Železnice sú personálne poddimenzované niekoľko rokov. Nedostatok zamestnancov už začínajú pociťovať aj…

Lakovanie a Pieskovanie