Zaspievajú im k tomu Zuzana Smatanová, Robo Opatovský, Otto Weiter a mnohí ďalší prídu pomôcť psíkom v senickom útulku. Pridajte sa k nim!

O CHLP SVETLEJŠIE VIANOCE je názov programu, v ktorom sa pod moderátorskou taktovkou Adely Banášovej a Jána Mečiara z Novín TV JOJ, divákom predstavia: 6-násobná zlatá slávica Zuzana Smatanová, Robo Opatovský, Allan Mikušek, Otto Weiter & Andrea Fischer, Lenka Salmanová, Jakub Petraník a Richard Sarközy.

Cvičiteľka psov Alena Smolíková ponúkne skvelú šou so svojimi talentovanými psíkmi, na čele s borderkóliou Keysi. Organizátori zo senického útulku dúfajú, že program bude mať rovnaký úspech ako letný koncert na Kunovskej priehrade.

Moderátorka Janka Hospodárová, tanečník Laci Strike, či herec Roman Pomajbo, to sú niektoré zo známych tvárí šoubiznisu, ktoré nájdete na kalendári 2012 určenom na pomoc psíkom bez domova. Plne funkčný nástenný kalendár pokrstia jeho aktéri priamo počas programu a bude možné ho zákupiť počas celého dňa vo foyer Domu Kultúry.

Názov O Chlp Svetejšie Vianoce vzišiel zo spolupráce útulku a denného stacionára Svetluška, ktorého klienti tiež predvedú svoje umenie. Vzniklo tak čarovné spojenie, keď mladí ľudia s rôznym postihnutím pomáhajú opusteným psíkom, pričom oni sami sú odkázaní na pomoc ostatných.

Večernému programu, ktorý začína o 18:30 v kinosále DK Senica, bude predchádzať vernisáž a predajná výstava výtvarných diel mladých autorov a svojimi výrobkami sa popýšia aj klienti Svetlušky. Celkový výnos zo vstupného, predaja kalendára a výtvarných prác poputuje do útulku na jeho ďalšie fungovanie.

Dom Kultúry Senica – kinosála – hlavný večerný program
22.11.2011 od 18:30 do 20:30 hod
vstupné: 6,90 EUR

Dom Kultúry Senica – foyer
vernisáž: 16:00 hod
výstava: od 10:00 do 18:00 hod
kalendár: 6,90 EUR
Po predložení vstupenky na večerný program, získate priamo na mieste kalendár len za 5,- EUR.

Dušan Holič


.
Toto je čítané

Senickej detskej pohotovosti hrozí od júla zatvorenie

Detské pohotovostné ambulancie v Senici a Myjave patria medzi desať bodov ambulantnej…

BM Salon EV