V sobotu 22.9.2012 absolvovali žiačky volejbalového oddielu Strojára Malacky posledný z prípravných turnajov pred začiatkom novej sezóny.

V konkurencii kvalitných družstiev sa nestratili a po veľmi kvaltiných výkonoch sa prebojovali do bojov o konečné 3.miesto. V základnej skupine B sa stretli postupne s družstvami Bilikova A, Senica B, Nové mesto nad Váhom – Majster SR, VK INA Skalica. Po viťazstve nad Bilikovou A – vicemajster SR, Senicou B prišla studená sprcha v podani prehry s Novým mestom nad Váhom a v snahe urobiť ešte niečo s postupom do finále remíza s VK INA Skalica. to však nestačilo a do finále sa prebojovali Skaličanky. Do zápasu o 3.miesto sme nastúpili proti Piešťanom s obrovským nasadením a túžbou po víťazstve. To sa darilo jeden a pol setu, keď prvý sme hladko vyhrali 25:16, druhý sme neustále viedli, ale takticky nezvládnutá koncovka (26:28) nás poslala do tie-breaku. Ten sme v ,,kŕči” po prehratom sete vôbec nezačali dobre, keď sme neustále prehrávali až do stavu 7:12, potom prišla na podanie Sandanusová a pomaličky sme začali preberať set do vlastných rúk, keď súperky mali veľké ťažkosti s prihrávkou podania….Nakoniec sme zvíťazili a mohli sa radovať z veľmi cenného 3.miesta.

A skupina: Nové Zámky, Piešťany, Uherské Hradište, Senica A, Bilikova B
B skupina: Bilikova A, Senica B, Nové mesto nad Váhom, Malacky, VK INA Skalica

Výsledky:
Malacky – Bilikova A 2:0
Malacky – Senica B 2:0
Malacky – Nové mesto 0:2
Malacky – Skalica 1:1

O 3.miesto:
Malacky – Piešťany 2:1 (16, -26, 15)

Zostava: Dušková, Rubliková, Sandanusová, Šnegoňová, Šamulková, Körmendyová, libero Stašková ( Sadovská, Lukačovičová, Márnotová). tréner: Haringa, as.: Husár

Blahoželáme a držíme palce do začínajúcej sa sezóny.

Matej Haringa


.
Toto je čítané

Futbal 6. liga: Smútok v Rybkách zmiernila výhra nad Starou Turou

V VI. lige Západ pokračoval na diaľku súboj lídra Spartaka Stráže s…

BM: Ustekana sobota