V sobotu v hale na Kollárovej ulici privítali Holíčski basketbalisti hráčov z Rožňavy a v nedeľu basketbalistov z Lučenca.

26.1.2013
MŠK BO Holíč – BK ŠPD Rožňava 74:53 (45:25)

V sobotu v hale na Kollárovej ulici privítali Holíčski basketbalisti hráčov z Rožňavy. Už od úvodných minút domáci basketbalisti dobrým pohybom na palubovke a premieňaním svojich príležitostí zaskočili súpera a postupne si vytvorili polčasový dvadsať bodový náskok. V tretej štvrtine sa Rožňavčania pokúsili otočiť vývoj stretnutia, čo sa im aj čiastočne podarilo, keď pred záverečnou časťou stretnutia prehrávali o štrnásť bodov. Záverečná časť opäť patrila domácim, ktorí si pripísali do tabuľky prvú výhru v nadstavbovej časti I. ligy.

27.1.2013
MŠK BO Holíč – REALPLUS Lučenec 99:61 (49:38)

K nedeľňajšiemu stretnutiu pricestovali do Holíča basketbalisti z Lučenca, ktorí sa v úvodnej štvrtine prejavili ako zdatný súper, keď prvú štvrtinu vyhrali o jeden bod. V druhej štvrtine sa Holíčania zlepšili v obrane, postupne ovládli vývoj stretnutia a peknými akciami potešili prítomných divákov, ktorí ich mnoho krát ocenili hlasitým potleskom.

Ľubomír Marenčík


.
Toto je čítané

Senické zastupiteľstvo rokovalo o dotáciách aj úprave odpadov

Vo štvrtok (18.4.) sa konalo 10. zasadnutie Mestského zastupiteľstva (MsZ) v Senici.…

BM Salon EV