V piatok (22.3.) zavíta do spoločenskej sály MCK v Malackách Jarný UV_festival 2013.

Prinesie Vám hudobnú lahôdku Gerda Blank z Nového Zélandu, originálnu world music s orientálnymi tanečnicami, inštrumentálny psychaledický bigbeat, UV_bazár, UV_sochu, recyklátor, hardwarovú_bižu a hlavne výbornú priateľskú atmosféru známu z UV_festivalov.

Gerda Blank je kapela, ktorá vznikla na Novom Zélande ale máme to štastie, že osud Stuart Millsa a Rhysa Braddocka zavial až do Brna, kde sa momentálne usadili. Gerda Blank si získava stále viac fanúšikov po celom svete a ponúka jeden z najlepších hudobných zážitkov, ktorý je možný v našich končinách vidieť. Presvedčili sa o tom návštevníci letného festivalu, kde ich koncert bol vrchlom festivalu.

Dúhové eminemcie sú projekt Branislav Hargaša, ktorý na základe austrálskeho hudobného nástroja didgeridoo, ktorý študoval u domorodcov v Austrálií vytvoril nový hudobný nástroj Tuhar – Sitar didgeridoo. Spojil sa s najlepšími muzikantami ethnicko orientálneho charakteru a priniesol nový pohľad na hudbu v podobne ambientnej world music. Ich špeciálny koncert dotvoria svojim neopakovateľným pohybovým vyjadrením orientálne tanečnice Yasmin.

Skuban band ponúkne nový pohľad na inštrumentálny psychaledic bigbeat. Kapela z Radošoviec, po prvýkrát zavíta do Malaciek a návštevníci sa budú môcť tešiť na riadnu porciu kvalitnej hudby.

UV_festival už tradične zapája návštevníkov do rôznych aktivít. Popri hudobnom programe si budú mocť návštevníci vytvoriť bižutériu a doplnky z nepotrebného príslušenstva z počítačov a z mobilným telefónov. Do UV_bazáru budú môcť návštevníci čokoľvek priniesť a odniesť si ako darček. Darovať budú môcť ozaj všetko – od kníh, cez oblečenie, suveníry, šperky, nábytok,.. Myšlienkou UV_bazáru je budovanie spolupatričnosti medzi ľuďmi a výmena vecí, ktorými sme sa už nasýtili a nechceme ich zničiť. Denisa Bogdalíková odprezentuje svoju UV_sochu, ktorú vytvorili samotní návštevníci UV_festivalov. Klienti Vstúpte n.o. (zariadenie sociálnych služieb pre ľudí s mentálnym postihnutím) predvedú svoje divadielko a budú predávať svoje výrobky ,,vecičky s dušou”. Prezentovať sa bude aj UV o.z. a to enviromentálnými a edukačnými projektami: recyklátor, UV_zbery a River Jump.

Viac informácii nájdete na www.uvfestival.eu.
Vstupenky v hodnote 5 EUR je možné zakúpiť cez www.predpredaj.sk

Partneri podujatia: MCK Malacky, 123peciatky.sk, Hybridus, Vstúpte n.o.
Mediálny partneri podujatia: Rádio_FM, hudba.sk, Západoslovenská TV, Malacko, Senicko-Skalickoo, Malacký hlas, lpm.sk, zahori.sk, imalacko.sk, festivaly.sk, music4u.sk, music-zone.eu, podujatie.sk, citylife.sk, malackepohlady.sk, zahori.sk, ezahorie.sk, livemusic.sk, Slovakia.travel, kamdomesta.sk, ezahorie.sk

UV_festival
www.facebook.com/UVfestival
http://www.facebook.com/events/271519309646284/?ref=ts&fref=ts


.
Toto je čítané

Medzi Stupavou a Lozornom zrazilo auto tancujúceho chodca

Medzi Stupavou a Lozornom došlo v stredu (24. 4.) večer k zrážke…

BM Salon EV