Video v článku! Úsek cesty Plavecké Podhradie a Sološnica je z dôvodu nepriaznivých poveternostných podmienok neprejazdný v oboch jazdných pruhoch.

pondelok 18.marca 18:15h | Autobus  medzi Sološnicou a Plaveckým Podhradím skĺzol mimo vozovku
Pred uzáverou cesty prišlo v tomto úseku k niekoľkým stretom vozidiel. Jeden autobus vzhľadom na nepriaznivý vývoj počasia skĺzol mimo vozovku. Na mieste sú naďalej policajti, ako aj ostatné záchranné zložky, ktoré ľudí z týchto miest evakuujú . Na evakuácií sa podieľajú aj policajti, ktorí na služobných motorových vozidlách zvážajú ľudí do najbližších obcí.
Vzhľadom k tomu, že pre policajtov na mieste je momentálne najdôležitejšou úlohou pomôcť uviaznutým ľuďom a previesť ich do najbližších obcí, škodové udalosti a dopravné nehody, ktoré sa stali v tomto úseku cesty, spočítané momentálne nemáme.
Strety vozidiel sa podľa našich doterajších informácií zaobišli bez zranení.

Krajský dopravný inšpektorát v Bratislave vodičov naďalej upozorňuje, že úsek cesty Plavecké Podhradie a Sološnica je z dôvodu nepriaznivých poveternostných podmienok neprejazdný v oboch jazdných pruhoch. Z uvedeného dôvodu vodičov vyzývame, aby na presun využili inú cestnú komunikáciu. Záhorí.sk o tom informovala policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.


Video: Juraj Kanich, Zdroj: Facebook.com

pondelok 18.marca 15:30h | Situácia je najvážnejšia medzi Sološnicou a Plaveckým Podhradím
 “Z uvedeného dôvodu vodičov vyzývame, aby na presun využili inú cestnú komunikáciu.” povedala pre Záhorí.sk hovorkyňa polície Tatiana Kurucová.

Ďalšie obmedzenia podľa Stella Centrum:
• medzi Jablonicou a Senicou, je skrížený kamión, úsek je neprejazdný, obchádzka cez Hradište pod Vrátnom,
• medzi Rohožníkom a Jablonicou, sa šmýka niekoľko kamiónov, obchádzka cez Trstín
• na Bukovej, úsek je pre kamióny ťažko prejazdný,
• na ceste medzi Holíčom a Petrovou Vsou je skrížený kamión, cesta je neprejazdná.

Foto: Miroslav Kunštek, Moravský Svätý Ján

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal na pondelok (18.3.) pre celé Záhorie výstrahu prvého stupňa pre tvorbu snehových jazykov a závejov.Tvorba snehových jazykov a závejov predstavuje potenciálne nebezpečenstvo pre dopravné aktivity. 


.
Toto je čítané

VaDiDlo obnovilo tradíciu ochotníckeho divadla v Lozorne pred vyše 10 rokmi

Pred vyše 10 rokmi obnovili tradíciu ochotníckeho divadla aj v Lozorne. Na…

Trnavské rádio Tak akorát 2024