Oreské je neohrozene na prvom mieste, tabuľku uzatvárajú Popudinské Močidlany a Dubovce.

MAJSTROVSTVÁ OBLASTI – 25. kolo
Stráže – Smolinské 1:1 (1:0)
Góly: Jurka – D. Riška.


Jozef Cintula: Susedské derby sa skončilo remízou 1:1, keď prvý gól padol hneď na začiatku už v 8.min.a jeho strelcom bol domáci hráč Jurka.Zápas bol veľmi nervózny k čomu prispel aj hl. rozhodca Vachula svojími nepresnými verdiktami na obidve strany.Domáci sa snažili nakopávať dlhé lopty za obranu a hostia postupnými útokmi ohrozovali domáceho brankára. Vyrovnať sa hosťom podarilo až 72. min.prízemnou strelou Davida Rišku.

Jablonica – Rybky 2:1 (1:0)
Góly: Chodúr, Daniel – Mach.
Milan Blažek: Zápas sa niesol v znamení hrubých chýb rozhodcu Vachulu. Prvý sa presadil domáci Chodúr, keď gól padol po neodpískanom faule na hosťujúceho hráča, a z ofsajdu. Hosťom sa po zmene strán podarilo vyrovnať, no na konečných 2:1 pre domácich zvyšoval po sóle Daniel. Hostia ešte v 88. min. strelili gól, no pre ofsajd nebol uznaný. Zápas sa tak skončil víťazstvom domácich 2:1. R Vachula, Polakovič.

Oreské – Sekule 3:1 (2:0)
Góly: Rampáček 3 – A. Trajlínek.

Peter Bulka: Hostia prišli zabojovať o záchranu. Prvých tridsať minút bol zápas vyrovnaný. Potom začal úradovať domáci kanonier Rampáček. Do polčasu dal dva góly. Hostia sa nevzdávali a do druhého polčasu nastúpili tiež aktívne, ale dokázal sa opäť presadiť domáci Rampáček a skompletoval tak hetrik. Hosťom sa podarilo len znížiť na konečných 3:1. R Ďurica, Thao.

Radimov – Brodské 2:1 (0:1)
Góly: Majzún, Solárik (11) – Šebesta.
Jozef Žilínek: Vyrovnaný zápas. Domáci dali dva góly, no neboli uznané pre ofsajd. Ako prvý sa tak presadili hostia, keď v 24. min. otvoril skóre Šebesta na 0:1. Po zmene strán domáci mali množstvo šancí, no nedokázali ich premieňať, alebo ich vychytal hosťujúci brankár Zongor. Domáci sa dočkali až v 74. min., keď vyrovnali na 1:1 a po faule, premenil penaltu Solárik na konečných 2:1. R Mindek, Daniš.

Kopčany – Hlboké – nedohraté
Štefan Hazuza: Hostia začali aktívnejšie. Domáci si v 7. min. vypracovali prvú šancu, no nepremenili ju. V 14. min. rozhodca prerušil zápas z dôvodu kolapsu diváka. Privolaná rýchla zdravotná služba sa ho snažila oživiť priamo na ihrisku, no žiaľ nepodarilo sa im to. Tento dlhoročný hráč Kopčian Jozef Chanečka zomrel vo veku 64 rokov. Česť jeho pamiatke. Zápas bol po 30. min. ukončený a odohrá sa v náhradnom termíne. R Martinovský, Cabadaj.

Koválov – P. Močidľany 2:4 (0:3)
Góly: Hyža 2 – Foriška 2, Sloboda 2.
Vladimír Labaš: Domáci zatlačili súpera pred svoju bránu. Vytvorili si niekoľko šancí, no skórovať sa im nepodarilo. Hostia sa dostali trikrát po bránu a všetky tri tieto protiútoky doviedli do gólového konca. Polčas tak vyhrali 0:3. V druhom polčas hostia zvýšili zo spornej ofsajdovej situácie na 0:4. Domáci svoj tlak vystupňovali, no v závere sa im iba podarilo skorigovať na konečných 2:4. R Rusinko, Otrísal.

Mokrý Háj – Š. Humence 4:1 (1:1)
Góly: Sloboda 2, Hurban, Pobuda – Matula.
Peter Pobuda: Hralo sa na rozmočenom teréne. Domáci od začiatku tlačili a hostia hrozili z brejkov. V 8. min. otvoril skóre domáci Hurban. V 27. min. vyrovnával Matula. Po zmene strán sa presadili už len domáci. Keď center usmernil Sloboda, Pobuda tvrdou strelou k tyči zvyšoval a na 4:1 dokončil Sloboda, keď doklepol vyrazenú strelu Pobudu. R Blažek, Patka.

Dubovce – Cerová 2:2 (1:0)
Góly: Madák (11), Mikula – Koníček, Horňák.
Peter Regásek: Dobrý zápas. V 30. min. bol vylúčený hosťujúci brankár, po faule v šestnástke. Nariadený pokutový kop premenil Madák. V druhom polčase navýšil vedenie domácich Mikula. Domáci však toto dvojgólové vedenie stratili, keď hostia aj v desiatich hráčoch dokázali vyrovnať na konečných 2:2. R Mlčúch, Jakubáč.

MO II. TRIEDA – 21. kolo
Hradište – Unín 5:0 (3:0)
Vrádište – Smrdáky 6:1 (2:0)
Čáry – Lak. N. Ves 3:2 (2:0)
Trnovec – Rohov 1:4 (0:1)
voľno – Prietrž, Bor. Sv. Jur.

MO III. TRIEDA – 11. kolo
Kunov – Rovensko 4:0 
Podbranč – Kátov 6:2
ŠFK Štefanov – Dojč 2:2 
Osuské – Dr. Štefanov 1:1
Sobotište – Častkov 1:1 


.
Toto je čítané

V Senici vyhodnotili 39. ročník výtvarnej súťaže Vesmír očami detí

Vo štvrtok (18.4.) sa v priestoroch Záhorského osvetového strediska v Senici konalo…

3D filamenty 2023