Mestské centrum kultúry organizuje pre deti od 6 – 13 rokov počas leta denný detský tábor v dvoch turnusoch: 22.7. – 26.7. 2013 a 19.8. – 23.8.2013.

Denný tábor začína o 9:00 v budove MCK Malacky na Záhoráckej 1919 a končí od 15:30 – 16:00 na rovnakom mieste, alebo podľa aktuálneho usmernenia. Nástup detí bude v prípade potreby možný od 8:00 v priestoroch MCK Malacky.

Každý deň deti zažijú rôznorodé zážitky, budú rozvíjať fantáziu aj svoje zručnosti. Pre účastníkov je pripravený nevšedný rozprávkový maratón v kine, t.j. každý deň majú v programe rozprávku v kine.

PROGRAM:
V pondelok si budeme čítať v knižnici príbehy a ilustrovať vlastnú knižku, po dobrom obede sa poprechádzame po Malackách a o 14:00 si pozrieme prvú rozprávku.
V utorok začneme napínavou rozprávkou a v tvorivej dielni si pred obedom nakreslíme našich obľúbených hrdinov. Po obede si porozprávame o histórii Malaciek a prezrieme si expozíciu v kaštieli.
Streda začne príbehmi minulých čias v Múzeu Michala Tillnera, pokračovať budeme v kryptách pod kostolom. Aby nám dobre vytrávilo pred obedom si pozrieme pamätihodnosti Malaciek. O 14:00 si pozrieme rozprávku v kine.
Vo štvrtok začneme v tvorivom ateliéri „Malá alchymistická dielnička“. Budeme sa učiť variť a odlievať mydlo, alebo vytvárať kamenné odliatky. Po dobrom obede si oddýchneme v kine na rozprávke.
Piatok začneme kinom a rozprávkou na inšpiráciu pred prechádzkou a obedom. Po obede budeme tvoriť v tvorivom ateliéri. Budeme si vymýšľať vlastné postavičky a maľovať ich na tričká či do vlastného leporela.
Po skončení tábora si okrem zážitkov deti domov odnesú aj svoje výtvory. Cena Denného letného tábora na 5 dní je 40€, maximálna kapacita je 20 detí. Pokiaľ sa kapacita nenaplní, je možné dieťa prihlásiť aj na jeden deň, cena 1 dňa je 10€. V cene tábora je: 5 krát obed, pitný režim, vstupné do kina, múzea, krýpt a kaštieľa, poistné, materiálové náklady na tvorivé dielne a pedagogický dohľad.
Tešíme sa na záujemcov, záväzné prihlášky a inštrukcie k platbám nájdete na našej stránke www.mckmalacky.sk.

MCK


.
Toto je čítané

BSK: Dvanásty ročník súťaže Vráťme knihy do škôl spoznal víťazov

Dvanásty ročník celoslovenskej súťaže Vráťme knihy do škôl, zameranej na podporu čítania…

BM: Ustekana sobota