Vám, ktorí ste nestihli navštíviť naše prvé poprázdninové podujatie v Centre voľného času v Malackách, ponúkame krátky prehľad pekne stráveného piatkového popoludnia.

centrum-volneho-casu-malacky

Záujemcovia o aktivity v mimoškolskom čase prišli, aby sa zapísali do krúžkov, ktorých máme v tomto školskom roku naozaj neúrekom. Tí, ktorí hneď aj školné zaplatili, dostali od nás aj malý darček. Tieto upomienkové predmety nám sponzorsky poskytla pani Zuzana Patschová, za čo sa jej chceme pekne poďakovať.

centrum-volneho-casu-malacky3

Na tvorivých dielňach deti vyrábali „Rukaté všeličo“ – tvorba z papiera, predvádzali sme aj ukážky tvorby z hliny a šperkov, ktoré si aj deti mohli na „vlastné ruky“ vyskúšať. Nápadom a fantázii sa u nás medze nekladú, čo bolo dostatočne vidieť aj na výtvoroch detí, ktorých práca s rozličnými materiálmi natoľko zaujala a inšpirovala, že prejavili okamžitý záujem aj o väčšie množstvo krúžkov. Okrem práce s materiálom sa predstavili aj šachisti – krúžok, ktorý rozvíja u vašich detí logické a strategické myslenie a tiež klub paličkovanej čipky, kde si rozviniete zase svoju estetiku a vkus. Deti zaujal aj krúžok letecký modelár, ale aj rezbárstvo, kde si mohli overiť úroveň svojej zručnosti pri práci so surovým drevom. A verte, že to naozaj nie je také ľahké, ako to vyzerá.

centrum-volneho-casu-malacky2

No aby tej práce nebolo zase priveľa, atmosféru nám odľahčilo vystúpenie kúzelníka, na ktorom sa deti veľmi pobavili a hudobnej, naozaj vynikajúcej, skupiny Pandora. Nakoľko podujatie sa uskutočnilo až neskoro popoludní, nenechali sme vás ani o hlade. Lokše, ktoré nám sponzorsky poskytla pani Jozefína Vrablecová a za čo jej touto cestou pekne ďakujeme, mali u vás obrovský úspech. Makové, orechové, lekvárové, či len také obyčajné suché, všetkými sme sa trafili do vašej chuťovej zóny. Verte, že nabudúce zase pre vás niečo dobré vymyslíme.
Ak ste túto skvelú akciu nestihli, nevadí. V októbri pre vás chystáme ďalšie podujatia – Šarkaniádu a Tekvicové strašidlá. Budeme vás určite včas informovať, ale toto si už vážne nenechajte ujsť!

Tešíme sa na vás!

CENTRUM VOĽNÉHO ČASU MALACKY OTVÁRA v mesiaci október pre študentov a dospelých
1. KRÚŽOK VINTAGE / KURZ MAĽBY VOSKOM
– domaľovávanie a dotváranie starých predmetov
– rámy obrazov, zrkadlá, staré kožené tašky…
2. KERAMICKÝ
Žiadosť do krúžku nájdete na našej stránke www.cvcmalacky.sk (v časti download).
Vyplnenú žiadosť pošlite na adresu cvcmalacky@gmail.com

CVČ Malacky


.
Toto je čítané

Senickí dôchodcovia sa stretli na výročnej schôdzi

Na výročnej členskej schôdzi Miestnej organizácie JDS Senica sa v dome kultúry…

BM: Ustekana sobota