Zábavno-obchodné centrum MAX Skalica Vám v spolupráci s partnermi akcie „Rezervované pre ženy„ prináša pravidelnú mesačnú akciu ,v rámci ktorej sa vybraná dáma bude v tento deň cítiť naozaj skvelo.

premena_rezerovane_pre_zeny_max_skalica

A ako prebiehala naša druhá „ premena“ dňa 15.7.2014?
Tentokrát sme vybrali p. Želmíru Šimandlovú , 37 – ročnú matku 2 synov, ktorá pricestovala z obce Čáry.
Začali sme „ poradou“ v kaviarni MANUEL Caffé, ktorá našej dáme ponúkla občerstvenie a to výbornú kávu so zákuskom. Spolu s fotografkou,p. Martinou Fehérovou sme si naplánovali náš deň tak, aby jednotlivé procedúry prebiehali podľa časového harmonogramu a hlavne bez stresov .
Po kávičkovaní sme pokračovali výberom oblečenia na prevádzke JEANS SHOP, ktorá sa nachádza na poschodí obchodného centra. Predajňa JEANS SHOP ponúka široký výber módneho oblečenia, či už športového, na voľný čas a dokonca ponúka aj elegantné oblečenie. Páčilo sa nám takmer všetko, čo mali na predajni a oblečenie, čo sme spoločne vyberali pani Želmíre , jej veľmi svedčalo.
Nakoniec sme sa ani nevedeli rozhodnúť , v čom sa bude p. Želmíra fotiť.
Naše ďaľšie kroky viedli do predajne obuvi Altero, kde jej skúsení personál pomohol vybrať vhodnú obuv ,potrebnú pre zladenie celkového oblečenia. Boli sme milo prekvapené, ako pekne jej „ sadli“ topánky a kabelky k jednotlivým outfitom.

Deň rýchlo ubiehal , oblečenie , obuv a doplnky sme mali vybrané a tak na p. Želmíru čakal vo fastfóode Bistro Šanghai pravý ázijský obed.

Po obede sme odišli do Hotela Sv. Ludmila, kde na p. Želmíru čakal personál Relaxačného centra, vyhriata sauna a vírivka…krásne prostredie…wow.
RELAXAČNÉ CENTRUM okrem sáun a vírivky poskytuje rôzne druhy masáží, liečivé terapie  pomocou farieb a  vôní , Metóda EFT extra  – staročínská  tappingová  metóda, ktorá vysielaním signálov do mozgu neutralizuje negatívne emócie – strach, bolesť, traumy,   AYURVÉDU – masáže + konzultácie .
Pri návšteve RELAX CENTRA v Hoteli Sv. Ludmila v Skalici zažijete pocit čistoty a úľavy a odovzdaním sa do rúk masérov, doprajete tak vášmu telu i mysli odpočinok ….hneď by sme tam všetky zostali.
Po oddychu naše kroky viedli za p.Silviou Švorcovou, momentálne pôsobiaca v kaderníckom salóne KATKA a ktorú tentokrát na „ premene „ čakalo najviac úloh: kozmetika a ošetrenie tváre, zmena účesu a nakoniec líčenie. Naša dáma si tak ďalej užívala oddych pri ošetrení pleti s galvanickým prístrojom, ktorý do hĺbky ošetrí a vyživí pleť.
Keďže p. Želmíra nechcela veľkú zmenu, čo sa týka vlasov, tak sa s p. kaderníčkou dohodli iba na výraznejšom melíri . Záverečnou úlohou p. Švorcovej bolo líčenie. S konečným výsledkom sme boli veľmi spokojné a tešili sme sa na fotenie vo vybraných outfitoch.

Fotenia sa zhostila aj tentokrát profesionálna fotografka p. Martina Fehérová , ktorej fotografovanie sa stalo jej životnou cestou.Táto práca ju nesmierne baví a napĺňa. Bolo radosť a česť pozorovať ju pri „práci“ celý deň…vďaka za trpezlivosť. Viac informácii o p. fotografke nájdete na stránke:
www.martinaphotography.sk

Popri fotení sme ešte stihli prevziať aj darčeky, ktoré venovali prevádzky :
FAnn parfumérie – kozmetický balíček
Korálkáreň – krásne náušnice a retiazka s príveskom.
CINEMAX – 2 V.I.P. vstupenky na ľubovoľne vybrané filmové predstavenie.

Pani Želmíra bola jedna veselá a milá dáma .Verím, že s nami prežila skvelý deň, na ktorý bude rada spomínať.
Výsledok posúďte sami.

zoc_max_skalica_Premena_rezervovane_pre_zeny

Partnerom akcie , ktorí sa akcie „Rezervované pre ženy“ zúčastnili ako partneri akcie a poskytli oblečenie + obuv , doplnky  + darčeky, veľmi pekne toto cestou ďakujem , nakoľko bez nich by sa takýto deň nemohol zrealizovať. Sú to títo partneri:
JEANS SHOP, Hotel Sv.Ludmila, kaviareň MANUEL Caffé, fastfóod Bistro Šanghai, obuv Altero, SWAN, Záhorí.sk- správy z vašej ulice, mesačník ProZáhorí, CINEMAX,Korálkáreň, FAnn parfumérie, kaderníčka Silvia Švorcová
a fotografka Martina Fehérová.


.
Toto je čítané

Senickí dôchodcovia sa stretli na výročnej schôdzi

Na výročnej členskej schôdzi Miestnej organizácie JDS Senica sa v dome kultúry…

BM: Ustekana sobota