hc_dukla_senica_hokej

HC Dukla Senica – HK Gladiators Trnava 4:2 (1:1, 0:1, 3:0)
Góly: 18. Záhumenský, 50. Glemba (Janík), 50. Mikolášek (Lantoš, Surovka), 60. Kalináč (Janík, Porubský) – 13. Lisoň (Barinka), 23. Rosa (Barilla, Demo)

Komentár k zápasu: Monika Krutá
Od úvodu sa hral opatrný hokej, šancu na prvý gól dostali hosťujúci hráči po vylúčení Kovaľa, svoju presilovku však využiť nedokázali. Boli to však hráči Trnavy, ktorí sa do vedenia dostali ako prví. V 13. minúte utiekol domácej obrane Lisoň a otvoril skóre zápasu. O necelých 6 minút však bolo vyrovnané, keď Záhumenský strelou od modrej prepálil všetko, čo mu stálo v ceste. Do prestávky sa aj napriek niekoľkým šanciam skóre už nezmenilo, preto po prvej tretine bol stav nerozhodný 1:1.

Do druhej tretiny vstúpili lepšie hostia, ktorí znova dali vedúci gól, na 2:1 z pohľadu hostí upravil Rosa. V tejto časti hry sa hral rýchlejší, bojovnejší hokej, oba tímy pridali tempo a pribudlo aj šancí, ale obaja brankári boli pozorní, preto v druhej tretine už gól nepadol a hostia viedli 2:1.

V tretej tretine sa domácim tromi gólmi podarilo otočiť skóre zápasu a strhnúť víťazstvo na svoju stranu. Najprv v 50. minúte vyrovnal na 2:2 Glemba, ktorý tečoval do bránky Janíkovu strelu. V tej istej minúte sa po peknej Lantošovej prihrávke presadil spred bránky Mikolášek a Dukla prvý raz v zápase viedla. Toto vedenie si už domáci nenechali vziať, naopak pridali ešte jeden gól z hokejky Kalináča a zaslúžene tak zvíťazili 4:2.

Záhorí.sk je mediálny partner HC Dukla Senica.

 


.
Toto je čítané

Odškodňovanie poľnohospodárov pre škody na plodinách nie je systémové

Klimatické zmeny spôsobené globálnym otepľovaním sa aj na Záhorí prejavujú čoraz častejšie.…

BM: Ustekana sobota