Podľa doteraz vykonaného šetrenia, vodič dosiaľ neznámeho vozidla červenej farby pri pripájaní z diaľnice D4 na diaľnicu D2 v smere do Bratislavy nedal prednosť v pravom pruhu jazdiacemu vodičovi vozidla Škoda Octavia combi striebornej farby.

policia_auto_pomahat_a_chranit

V snahe zabrániť zrážke vodič vozidla Škoda Octavia náhle strhol riadenia, pričom sa dostal do šmyku, vozidlo sa stalo neovládateľným a ľavou časťou narazilo do stredových betónových zvodidiel. Následne bolo odrazené do zvodidiel na pravom okraji diaľnice a napokon čelne narazilo do piliera mostu. V dôsledku dopravnej nehody vodič a spolujazdkyňa vo vozidle Škoda Octavia utrpeli zranenia, ktoré si vyžiadali prevoz do nemocnice. Po neznámom vodičovi neznámeho vozidla červenej farby, ktorý z miesta dopravnej nehody ušiel, polícia pátra.

V tejto súvislosti policajti vyzývajú svedkov uvedenej dopravnej nehody, aby sa policajtom prihlásili na čísle 158, prípadne informácie poskytli Diaľničnému oddelenie PZ v Malackách osobne alebo telefonicky na čísle 0961513855.

Karina Považanová

 


.
Toto je čítané

VaDiDlo obnovilo tradíciu ochotníckeho divadla v Lozorne pred vyše 10 rokmi

Pred vyše 10 rokmi obnovili tradíciu ochotníckeho divadla aj v Lozorne. Na…

BM Salon EV