Hráči ŠK JÁŇAN sa v uplynulom týždni zúčastnili Majstrovstiev SR najmladšieho žiactva v Galante, Medzinárodného turnaja 4-roch krajín v rakúskom Angerne, TOP8 BA/TT regiónu v Trnave a turnaja pre žiakov základných škôl „O pohár Sekuláčik“.

Majstrovstvá SR najmladšieho žiactva
Dňa 15.5.2010 sa Erika Šrámková zúčastnila v Galante Majstrovstiev SR najmladšieho žiactva, na ktorých sa zúčastnilo najlepších 32 chlapcov a 24 dievčat v tejto vekovej kategórii. Erika dosiahla nasledujúce výsledky a umiestnenia:

Dvojhra najmladších žiačok: 9.-16. miesto
Skupina Uríková Monika Pov. Bystrica – (2.) – Šrámková Erika (13.) 3:0 (9,3,6)
Skupina Šrámková Erika – Belianská Sarah (Pezinok 19.) 3:0 (5,3,6)
Osemfinále Belopotočanová Katarína (Breza – 7.) – Šrámková Erika 3:1 (9,7,-5,6)

Štvorhra najmladších žiačok: 5.-8. miesto
1. kolo Šrámková/Púchovanová (Zvolen) – Gočová/Dobríková (Topoľčany) 3:2 (-9,9,9,-8,2)
Štvrťfinále Mesárošová/Uríková (N.Zámky/P.Bystrica) – Šrámková/Púchovanová 3:0 (4,4,4)

Mix najmladších žiakov: 9.-16.miesto
1. kolo Šrámková/Lukjanov (Holíč) – Kollár/Gašparíková (Majcichov) 3:0 (10,1,4)
Osemfinále Truska/Floreková (V.Uherce/Tr.Jastrabie) – Šrámková/Lukjanov 3:0 (7,8,8)

Sekuláčik – 3. ročník
Dňa 18.5.2010 sa v priestoroch telocviční ZŠ Sekule konal 3. ročník turnaja o pohár Sekuláčik, ktorého sa zúčastnilo 30 chlapcov a 15 dievčat z pozvaných základných škôl Slovenska, Rakúska a Českej republiky. V tejto konkurencii sa dokázali presadiť aj zástupcovia reprezentujúci ZŠ Sekule. Umiestnenie na stupňoch víťazov a žiakov ZŠ Sekule:

Dvojhra chlapcov:
1. Kovanič Kristián (ZŠ Lozorno)
2. Kráľovič Andrej (ZŠ Čáry)
3. Stríbrnský Rastislav (ZŠ Lozorno)
4. Brečka Pavol (ZŠ Sekule)
9.-16. Brečka Samuel, Sekulský Adam, Martinkovič Damián (všetci ZŠ Sekule)
21.-24. Prušanský Patrik, Gabriš Marek, Zborovjan Lukáš (obaja ZŠ Sekule)
25.-30. Gabriš Marek (ZŠ Sekule)

Dvojhra dievčat
1. Pyskatá Denisa (ZŠ Lanžhot)
2. Šrámková Erika (ZŠ Sekule)
3. Šrámková Veronika (ZŠ Sekule)
4. Šimková Dominika (ZŠ Sekule)

Turnaj 4-roch krajín v Angerne
Dňa 22.5.2010 sme sa zúčastnili Medzinárodného turnaja 4-roch krajín v rakúskom Angerne, na ktorý sme dostali pozvanie od miestneho klubu TTC Angern. Účastníci boli rozdelení v kategóriách do 10, 12, 14, 16 a 23 rokov.

V kategórii do 12 rokov sme mali dvojnásobné zastúpenie: Kmoško Samuel a Šrámková Erika. Viac sa darilo Erike, ktorá obsadila celkové tretie miesto, keď ako jediné dievča sa dokázala prebojovať na stupeň víťazov.

V kategórii do 14 rokov nás zastupovali: Šrámková Veronika, Šimková Dominika, Ježková Sára, Gabriš Marek a Sekulský Adam. Zo základných skupín postúpili ďalej do vyraďovacej časti Veronika, Sára a Adam. Tu sa najviac darilo Veronike, ktorá obsadila celkové 3. miesto, Sára a Adam sa umiestnili na 5. – 8. mieste.

V kategórii do 16 rokov nás reprezentovali: Brečka Samuel, Martinkovič Damián a Prušanský Patrik. Zo základných skupín postúpil ďalej Samko, ktorý napokon obsadil pekné 3. miesto.

Medzi hráčmi do 23 rokov sme mali dvojnásobné zastúpenie: Kunštek Kamil – nepostúpil zo skupiny a Polák Stanislav – ktorý obsadil 5. – 8. miesto, keď vo štvrťfinále prehral s neskorším víťazom.

TOP8 BA/TT regiónu
V nedeľu 23.5.2010 sa Veronika a Erika Šrámková zúčastnili záverečného turnaja TOP8 Bratislavsko-trnavského regiónu najmladšieho a staršieho žiactva, ktoré sa konalo v Trnave. Erika v kategórii najmladších žiačok obsadila pekné 3. miesto. Výborný zápas odohrala proti víťazke Kukuľkovej Táni (Trnava), ale šťastie pri nej nestálo v koncovkách prvých setov, keď obidva prehrala v pomere 10:12. Veronika sa v kategórii starších žiačok umiestnila na 5. mieste. Dievčatá umiestnením na záverečnom turnaji potvrdili pozície, na ktorých sa pohybovali počas celého roka v rámci BA/TT regiónu.

Všetci hráči, ktorí sa zúčastnili na jednotlivých turnajoch si zaslúžia veľké poďakovanie a pochvalu nielen za dosiahnuté výsledky, ale aj za prístup a bojovnosť v jednotlivých zápasoch!

Peter Šrámek


.
Toto je čítané

Futbal 4. liga: Gbely doma porazili Jaslovské Bohunice

Domáci sa od začiatku pustili s chuťou do súpera a najmä v úvodnej polhodinke si…

BM: Ustekana sobota