Výsledky a komentáre futbalových stretnutí z víkendu.

Prípravka: TJ Slavoj Slavoj – Lakšárska Nová Ves 5:4

Mladší žiaci: TJ Slavoj Slavoj – Holíč 4:1
Chlapci sa týmto víťazstvom posunuli na druhé miesto v tabuľlke.

Starší žiaci: TJ Slavoj Slavoj – Holíč 10:0
Naši spustili na súpera polčasový uragán a po polčase bolo 8-0. Potom dal tréner šancu všetkým a po polke sme pridali ešte dva góly. Po zápase chlapci vyvesili transparent o postupe do druhej ligy. Gratulujem im k víťazstvu, je to dielo celého kolektívu hráčov,trénerov i funkcionárov Slavoja. Slávnostné odovzdávanie ocenení bude pred domácim
zápasom s Jacovcami 13.6.

Dorast piatok: Gbely – TJ Slavoj Slavoj 2:2
Pekný výsledok našich , sa zrodil po príkladnej bojovnosti v celom zápase.

Dorast nedeľa: Hlboké – TJ Slavoj Slavoj 2:2
Chlapci si to zopakovali a je len škoda že sme vedenie nedokázali udržať.

Muži piatok: Šaštín – TJ Slavoj Slavoj 0:3
Prekvapivý, ale spravodlivý výsledok. Zrodil sa po kvalitnom výkone našich. Najprv v 15.minute zahrozili domáci, ale lopta sa obtrela len o žrď našej brány. Od tohoto momentu sme jasne dominovali.Prvý gól strelil po rohu Štefan Hrica. Druhý a tretí pridal nádhernými hlavičkami Jaro Bolf.
Zostava našich: Hajdin, Karáč, Kothaj, Ježek, Stupavský, D. Bolf, Hrica, Emrich, Šúrek, Vrábel, J. Bolf.
Striedali: Filip Salay,Blažek

Muži nedeľa: Borký Mikuláš – TJ Slavoj Slavoj 3:0
Nastúpili sme ako by sa nám nič nemohlo stať. Na ťažkom teréne nevhodnom na technický futbal, sme sa zle pohybovali a tak bolo len otázkou času kedy dostaneme gól. Ten prišiel po nedorozumení našej obrany. Druhý sme dostali tesne pred polkou. V druhom polčase sme jasne dominovali , ale domáci s veľkou podporou
rozhodcov výsledok ešte prikrášlili.Rozhodca nepochopiteľne neodpískal čisté fauly na Mareka i penaltu. Nedali sme však čisté šance a tretí gól bol asi z 2 metrového postavenia mimo hry.
Zostava našich: Hajdin,Blažek, Kothaj,Ježek,Stupavský,Vrábel,Emrich,Šúrek,Hrica,J. Bolf F. Salay
Stiedali: Kanský,Cagáň

Program:
Prípravka hrá v sobotu o 14.00 v Senici.
Žiaci majú voľno.
Dorast v nede;u o 14.30 hostí Radošovce.
Muži o 17.00 hostia Petrovú Ves.

Komentáre pripravil Peter Mračna predseda TJ Slavoj.

Dorast: FC Sekule – TJ Kopčany 1:0 (0:0)
Za upršaného počasia sa odohral priemerný, ba až podpriemerný zápas z minimom šancí na oboch stranách. O jediný a zároveň víťazný gól sa postaral po štandartnej situácii Jakub Švoňavský.
Budúci víkend odohráme dve futbalové stretnutia. V piatok o 17:00 privítame na domácom trávniku FK TJ Kúty (dohrávka 16.kola)a v sobotu sa predstavíme o 17:30 na ihrisku Petrovej Vsi.
Komentár pripravil Marek Vitek.

Muži piatok: FC Sekule – Dubovce 3:0
gól Sekúl: Matej Ježek, Pavol Moro, Dávid Kleinedler
Podľa výsledku sa môže zdať, že išlo o ľahký zápas, ale nebolo tomu tak. Prvý polčas sme nehrali dobre, súper umne bránil, šance sme síce mali, ale nedokázali sme sa presadiť. Keby sa súperovi podarilo streliť gól, veľmi by sme sa trápili. Našťastie po zmene strán nastal aspoň čiastočný herný obrat z našej strany, z ktorého pramenili góly Mateja Ježka, Paliho Móra a v nadstavenom čase aj Davida Kleinedlera. Súper si za celý zápas vypracoval jednu vážnejšiu šancu, takže si myslím, že aj napriek nie našej najlepšej hre je výsledok spravodlivý.

Muži nedeľa: FC Sekule – TJ Kopčany 3:0
Súper nepricestoval, takže výsledok bude mať dohru na disciplinárke. Nič iné ako 3:0 kontumačne pre nás by z toho nemalo vzísť. Chuť hrať sme mali, fanúšikovia prišli, za čo im ďakujeme. Na druhej strane sme ušetrili sily, ihrisko a vyhli sme sa prípadným kartám či zraneniam.
Komentáre pripravil Andrej Trajlínek kapitán FC Sekule.

-mužstvo:
Petrova Ves – Kúty 1:0

Muži dohrávka: Čáčov – Kúty B 5:1
gól: Milan Puškáč
Nedisciplinovaný výkon nášho mužstva, čoho dôkazom bola aj 1 ČK a 4 ŽK. Na terén, na ktorom sme hrali nie su naši chalani naučení. I keď, pravda je taká, že terén majú alebo teda mali obe mužstvá rovnaký. Súper mal 90% úspešnosť v premieňaní šancí. Naše gólové príležitosti zostali nevyužité.

Muži: Kunov – Kúty B 1:0
Náš najlepší strelec Emil Vávra išiel na výpomoc do A-mužstva, okrem toho ďalší traja hráči nemohli nastupiť kvôli zraneniam. Z toho dôvodu sa naša zostava skladala z hráčov, ktorí sa majstrovských futbalových stretnutí zúčastňujú len ojedinele. Za prvý polčas sa súper dostal 3 x k našej bráne, z toho 1 krát skóroval. Naše šance zostali nepremenené. V druhej polovici zápasu sme otvorili hru. Zatlačili sme súpera pred jeho bránu, no vytúženého vyrovnávajúceho gólu sme sa nedočkali. Súper si ešte trikrát vypracoval gólové príležitosti,ktoré zneškodnila naša obrana. Toto bol prvý zápas v tejto sezóne 09/10 kedy sa nám nepodarilo vsietiť ani jeden gól. Niektorí hrači (či už z A alebo z B – mužstva) by si mali uvedomiť, že obdržanie ČK alebo ŽK nie je frajerstvo, ale neracionálnosť ktorou len oslabujú svoje mužstvo.
Komentáre Peter Procházka.

Dorast + starší žiaci: voľno

Prípravka: Skalica A – Kúty 0:3 (0:2)
góly: Dominik Smolinský, Teodor Šefčovič, Martin Mráz

Muži: Malé Leváre – Závod
Zápas sa pre nespôsobilý terén odložil.


.

BM: Kralici