BC RTJ Malacky reprezentovali dvaja boxeri. Vo vekovej kategórii starších žiakov vo váhe do 59 kg, Marián Ružička a vo vekovej kategórii starších dorastencov vo váhe do 64 kg, Jaroslav Hanúsek. Obaja boxeri BC RTJ mali vo svojich váhach plný počet boxerov to je štyria boxeri.

Marian Ružička tréner Robo Reisenauer pred zápasom semifinále
Marian Ružička tréner Robo Reisenauer pred zápasom semifinále

Prvý deň boxoval Marian Ružička BC RTJ Malacky s boxerom z ABC Malacky Róbertom Izakovičom. Marian vyhral v peknom technickom súboji 2:1 na body. Víťazstvo mu zabezpečilo postup do finále v ktorom sa stretol s Viktorom Kiššom z BC Gama Group Levice. Marián prehral duel s Levičanom v pomere 0:3 na body. Celkovo vybojoval druhú priečku.

Finále Maroš Ružička BC RTJ modrý vs Viktor Kišš BC GG Levice červený
Finále Maroš Ružička BC RTJ modrý vs Viktor Kišš BC GG Levice červený

Jaroslav Hanúsek BC RTJ sa v sobotu stretol s boxerom z ŠKP Bratislava, Danielom Vargom. V tvrdom súboji bol dominantnejší a presnejší Jaro Hanúsek čo mu zabezpečilo zaslúžené víťazstvo a postup do finále.

Víťazný semifinálový duel Jara Hanúska BC RTJ.
Víťazný semifinálový duel Jara Hanúska BC RTJ.

V nedeľu sa stretol s favorizovaným Michalom Takacsom z ŠKP Bratislava. Toto bol už ich ôsmi vzájomný zápas medzi sebou. Duel bol vedený v mimoriadne vysokom tempe plnom tvrdých úderov a rýchlych kombinácii na jednej aj druhej strane. Viac presnejších zásahov mal boxer z ŠKP Bratislava a tak Jaro Hanúsek duel prehral . Únava sa v treťom kole podpísala pod oboch vynikajúcich boxerov.
S výkonmi oboch boxerov, BC RTJ boli tréneri Reisenauerovci spokojní.

Ali a Robo Reisenauerovci, tréneri BC RTJ


.
Toto je čítané

Nominujte svoj obľúbený strom do súťaže Strom roka 2024

Už len pár dní má verejnosť na to, aby nominovala svoj obľúbený…

BM: Ustekana sobota