Nová obchodná zóna D2 Centrum, situovaná v blízkosti výjazdu z diaľnice D2 pri obci Lozorno, začína výstavbou čerpacej stanice. Na ploche medzi obcou Lozorno a golfovým klubom k nej postupne pribudnú ďalšie objekty pre obchod a servisné služby pre dopravu.

Zdroj: Cooperate
Zdroj: Cooperate

Developer D2 Centra, spoločnosť cooperate, naďalej pokračuje v rokovaniach o obsadení celej plochy, ktorá má rozlohu približne 22 000 m2. Cieľom je priniesť do danej lokality služby a prevádzky, ktoré by slúžili ľuďom a obchodným spoločnostiam v blízkom okolí.

„Lozorno vnímame ako modernú obec, ktorej podobná zóna dlhodobo chýbala a dúfame, že jej dobudovaním sa zvýši jej atraktivita a sprístupní jej obyvateľom ďalšie služby. Projekt predpokladá vybudovanie predajne stavebnín, kde sa vedú rokovania so spoločnosťou Karovič, ráta sa aj s vybudovaním dopravno-servisných služieb, predajne záhradníctva, reštaurácie a ďalších prevádzok tak, aby obyvatelia obce nemuseli za nákupmi a službami cestovať do vzdialenejších miest. Predpoklad zahájenia výstavby ostatných prevádzok je do konca roka 2015,“ dopĺňa Michaela Franeková, projektová manažérka spoločnosti Cooperate. Informoval o tom portál eulog.sk.

Projekt multifunkčnej zóny D2 Centrum leží pri diaľničnom zjazde Lozorno a je situované v najsilnejšom a kontinuálne sa rozvíjajúcom regióne – Bratislavskom kraji.

 


.
Toto je čítané

VaDiDlo obnovilo tradíciu ochotníckeho divadla v Lozorne pred vyše 10 rokmi

Pred vyše 10 rokmi obnovili tradíciu ochotníckeho divadla aj v Lozorne. Na…

Trnavské rádio Tak akorát 2024