noc-divadiel-malacky

Noc divadiel 2015 po šiestykrát otvorí návštevníkom dokorán divadlá a kultúrne centrá. Ponúkne výnimočné predstavenia, stretnutia s obľúbenými protagonistami, ako aj nové netradičné zážitky. Počet prihlásených účastníkov opäť láme rekordy a v sobotu 21. novembra prepojí 62 kultúrnych subjektov z 18 miest a obcí na Slovensku, medzi ktorými sú profesionálne aj ochotnícke divadlá, nezávislé kultúrne centrá, umelecké školy. Program Noci divadiel po prvýkrát pripravil aj zahraničný kultúrny inštitút a účasť potvrdili hneď dva divadelné festivaly.
Nezapadli ste?, pýtajú sa plagáty a propagačné materiály celoslovenského podujatia Noc divadiel 2015. Motto šiesteho ročníka noci otvorených divadiel a zážitkov je adresované všetkým priaznivcom divadla a netradičných zážitkov, ktorí v sobotu 21. novembra určite nezapadnú. Držať na výslní ich budú nielen divadelné reflektory …

Kompletný program Noci divadiel 2015: www.nocdivadiel.sk

Divadlo na hambálku sa zapojilo do Noci divadiel už po tretíkrát. Pre našich divákov máme pripravený naozaj pestrý program. Predstaví sa Divadlo z domčeka z Veľkých Levár s detským divadelným predstavením na motívy ľudovej rozprávky Boženy Němcovej – O dvanástich mesiačikoch. Detské divadelné štúdio Divadla na hambálku si pripravilo pre najmenších divákov rozprávočky: Opletanček, Martinko Klingáčik, O troch prasiatkach a Na Luciu. A samozrejme Divadlo na hambálku odohrá svoje predstavenie Ženský zákon, ktoré hrá už štrnásť divadelných sezón.
Srdečne vás pozývame a tešíme sa na vás.
Vaše Divadlo na hambálku

NOC DIVADIEL 2015 – Malacky – 21. november 2015

11.00 h
DIVADLO Z DOMČEKA, VEĽKÉ LEVÁRE:
O DVANÁSTICH MESIAČIKOCH
vstup voľný

15.00 h
DETSKÉ DIVADELNÉ ŠTÚDIO DNH:
Opletanček
Martinko Klingáčik
O troch prasiatkach
Na Luciu
vstup voľný

19.00 h
Spoločný potlesk vo všetkých divadlách
zapojených do Noci divadiel

DIVADLO NA HAMBÁLKU
J. G. TAJOVSKÝ, J. a Š. MORAVČÍKOVCI: ŽENSKÝ ZÁKON
vstupné: 4 €

MCK – Kultúrní domeček (kino), Hviezdoslavova 3, Malacky
www.divadlonahambalku.sk, www.mckmalacky.sk


.
Toto je čítané

Divadlo na hambálku finišuje prípravy na premiéru novej hry

Herci malackého Divadla na hambálku v týchto dňoch finišujú s prípravami na…

BM: Ustekana sobota