Finálový galavečer MISS Záhoria sa nezadržateľne blíži, preto vám postupne predstavíme všetky finalistky. Každej z nich sme položili pár otázok.

1. V krátkosti sa nám predstavte – bydlisko, vek, kde študujete alebo kde pracujete, hobby.
2. Kto vás do súťaže prihlásil?
3. Ak ste sa prihlásili sama, čo vás k tomu viedlo?
4. Kto je vašim slovenským alebo svetovým modelingovým vzorom?
5. Už ste nejakú podobnú súťaž absolvovali? Ak áno, akú?
6. Isto túžite stať sa najkrajšou Záhoráčkou 2016. Prečo by porota mala vybrať práve vas?
7. Aké máte sny a túžby do budúcnosti?
8. Podľa akého motta alebo kréda sa riadite?
9. Ste slobodná alebo máte po svojom boku toho pravého?

4 | Katarína Winklerová

miss_hlasovanie4

1. Volám sa Katarína Winklerová, pochádzam z Lakšárskej Novej Vsi a mám 18 rokov. Študujem na štátnom gymnáziu v Malackách. K mojim koníčkom patrí jednoznačne spev, ktorému sa venujem od malička. Rada vyrábam a kreslím čokoľvek, kde môžem naplno prejaviť svoju fantáziu. Rada čítam, rekreačne športujem, no rada sa motám aj v kuchyni.

2. Do súťaže som sa prihlásila sama.

3. Od detstva som obdivovala tieto súťaže a chcela som to zažiť na vlastnej koži. Skúsenosti a príležitosti, ktoré s touto súťažou úzko súvisia, vnímam ako veľké plus do ďalšieho života.

4. Symbiózu, v ktorej figuruje krása s príjemným vystupovaním, by som pripísala Magde Šebestovej, ktorá v tejto sfére pôsobí už dlho a je v nej úspešná.

5. Nie.

6. Nemôžem odpovedať za porotu, iba za seba. Možno práve preto, že sa snažím byť najlepšou verziou samej seba zvonka i zvnútra. Verím, že ľudia okolo mňa to vnímajú.

7. Momentálne určite úspešne doštudovať… A do budúcna sa nechám prekvapiť, čo prinesie čas.

8. Moji rodičia sú pre mňa istým “mottom” a hlavne vzorom. Neustále mi vštepujú základy slušného správania. No mohla by som vybrať často citovanú vetu: “Pred nikým sa neponižuj a nad nikým sa nepovyšuj.”

9. Ten pravý stále niekde čaká v dopravnej zápche. 🙂

5 | Dominika Piovarčiová

miss_hlasovanie5

1. Volám sa Dominika Piovarčiová, bývam v Senici a mám 25 rokov. Vyštudovala som žurnalistiku, 4 roky som pracovala ako redaktorka v regionálnej internetovej televízii. Momentálne sa pokúšam prebojovať do celoplošnej televízie. Vo voľnom čase sa venujem športu.

2. Do súťaže som sa prihlásila sama.

3. Prišlo to ako blesk z jasného neba. Ani neviem ako, no zrazu som odoslala prihlášku. Bolo to veľmi spontánne rozhodnutie, ale vôbec neľutujem. Momentálne si to užívam najviac, ako sa len dá. A dôvod je jednoduchý. Veľmi rada spoznávam nových ľudí a chcela som zažiť niečo nové.

4. Priznám sa, že nemám svoj vzor v modelingu, a tiež musím povedať aj to, že obdivujem ženy, ktoré sú krásne, no nie sú modelky. Napríklad Dominika Cibulková alebo Barbora Rakovská sú krásne, prirodzené, ale živia sa niečím iným. Veď ako sa aj hovorí, že na Slovensku sa netreba otáčať za peknou ženou, pretože oproti ide ďalšia. Ale ak by som mala povedať, ktoré modelky sa mi páčia, tak je to Kocianová, či Peštová.

5. Nie, nikdy.

6. Pretože som sympatická, večne vysmiata a som Záhoráčka.

7. V mojej budúcnosti mám jasno. Budem perfektnou mamou, výbornou manželkou a úspešnou moderátorkou.

8. Mám ich veľa, dokonca si ich aj zapisujem a neustále čítam. Momentálne “fičím” na motte “Snívaj, ver a makaj!”

9. Som šťastne nezadaná. 🙂

6 | Nikoleta Hílková

miss_hlasovanie6

1. Volám sa Nikoleta Hílková, mám 21 rokov a pochádzam z Holíča. Momentálne študujem na Ekonomickej univerzite v Bratislave, konkrétne medzinárodné ekonomické vzťahy a diplomaciu. Počas strednej školy som študovala rok v Kanade a v januári tohto roka som sa vrátila z Moskvy, kde som pol roka študovala na univerzite MGIMO.

2. Do súťaže ma prihlásili a nahovorili moje kamarátky, za čo som im v konečnom dôsledku veľmi vďačná.

3. Myslím si, že táto súťaž mi prinesie do života nové skúsenosti, príležitosť spoznať nových ľudí. A hlavne ma to môže posunúť osobnostne.

4. Pre mňa na prvom mieste je jednoznačne Elena Perminova.

5. Nie, zatiaľ to je moja prvá skúsenosť.

6. Myslím si, že som dosť zručná v jazykoch, hovorím anglicky, rusky a taliansky, čiže ako víťazka by som vedela dôstojne reprezentovať Miss Záhoria v New Yorku, pristupujem ku všetkému zodpovedne a neustále sa snažím vo všetkom zlepšovať a pracovať na sebe.

7. Každý máme nejaké sny a túžby, ktoré ale veľmi nechcem prezrádzať no momentálne je pre mňa najdôležitejšie úspešne doštudovať, naďalej na sebe tvrdo makať a venovať sa po škole tomu, čo študujem, čiže diplomacii.

8. “Každá chyba je príležitosť sa niečomu naučiť.”

9. Mám priateľa, volá sa David, sme spolu rok a pol a bývame spolu v Malackách. Teraz k nám pribudol nový člen rodiny, je to psík, ktorého som dostala od priateľa k mojim 21 narodeninám a voláme ju Kiwi.

Hlasuj za svoju favoritku Miss Záhoria 2016 odoslaním SMS v tvare MISS(medzera)číslo kandidátky 01 – 12 na číslo 7007 (napr. MISS 02). Cena SMS vrátane DPH je 0,50€. Odoslaním SMS ste automaticky zaradený do losovania o poukaz na zájazd podľa vlastného výberu v hodnote 300€ od CA Jana Travel. Výťažok z hlasovania ide na projekt Happy moments with BANANA (projekt, ktorý pomáha chorým deťom a ich rodinám). SMS hlasovanie je možné len v sieťach mobilných operátorov O2 Slovakia, s.r.o., Orange Slovensko, a.s. a Slovak Telekom, a.s. SMS hlasovanie zabezpečuje spoločnosť Mediatex s.r.o.


.
Toto je čítané

Seničania podpisujú petíciu proti prevádzke na spracovanie plastového odpadu

Petíciu proti podnikateľskému zámeru spoločnosti SETECO, s. r. o. vybudovať v Senici…

BM: Ustekana sobota