Rytmus – Kerestapo tour valcuje kluby a haly po celom Slovensku a v Čechách! Spolu je to 19 zastávok v 19-ich mestách! Vypredané kluby, našlapaný zvuk a na pódiach  celá hip hopová scéna!

Turné je príznačné práve tým, že sa jedná o prvé turné vôbec, ktoré aj do klubov ťahá svoj vlastný zvuk. Vďaka tomu si užiješ neuveriteľnú atmosféru spojenú so svetelnou show v podaní kráľa stredoeurópskeho hip hopu – Rytmusa! Je to párty, ktorú si ideme spoločne dva mesiace vkuse naprieč bývalému česko-slovensku.

Turné už má za sebou 16 úspešných zastávok a čoskoro zavíta aj do našich končín, konkrétne do mesta Hodonín! Môžete si byť istý, že Club Palladium vstane z popola, pretože sa o to postará line-up aký v okolí Záhoria a Moravy nemá obdoby ani konkurenciu! H16, PilC, P.A.T., Majself a samozrejme king of pop RYTMUS!

A cena lístkov? Neuveriteľne nízka, teda pokiaľ sa poponáhľaš, pretože zatiaľ sa cena stále drží na 6,99€ / 229Kč, ale už čoskoro sa bude zvyšovať pretože lístky sa predávajú svetelnou rýchlosťou!

Lístky kúpiš na TICKETPORTAL SK alebo TICKETPORTAL CZ

 

 


.
Toto je čítané

Diaľnica D2 v smere do Bratislavy je pri Kútoch prejazdná len v jednom pruhu

Diaľnica D2 je od pondelka (29.4.) 10.00 h v smere do Bratislavy…

BM Salon EV