Záhorie sa dočkalo otvorenia najväčšieho fitness a wellness centra s kaviarňou. Vyskúšať ho môžete v Gbeloch na Naftárskej 1008.

 

Na ploche 1000 m2 otvorilo v Gbeloch pre všetkých, ktorí maju radi výzvu a chcú dosahovať stále vyššie ciele svoju prevádzku Polák Fitness & Wellness & Café. Navštívte skvelé miesto plné energie, načerpajte relax a zabavte sa s priateľmi.

Vyskúšajte naše FITNESS rozdelené do troch zón:

  • kardio zóna ponúka na 50 m2 stacionárne bicykle, bežecké pásy,  elliptical-bicykle s elipsovitým pohybom nôh
  • fitness zóna je 100 m2, na ktorých je pripravených 22 posilňovacích strojov, lavičiek a moderných viacúčelových veží s kladkami
  • telocvičňa o rozlohe 105 m2 je vhodná na skupinové cvičenia (máme ešte voľné termíny a je možné sa dohodnúť na spolupráci s precvičovateľmi)

Samozrejmosťou su proteinové drinky a výživové doplnky, ktoré si môžete dať pred alebo po cvičení.

 

Oddýchnite si v našom WELLNESS, načerpajte energiu a doprajte si relax v parnej a suchej saune, ochladzovacom bazéne, vírivke, vnútornej odpočívarni a vonkajšej relaxačnej terase.

 

Či už po cvičení alebo relaxe vo wellness sa môžete zabaviť s priateľmi v našej kaviarni. Máme dovedna až  80 miest na sedenie s priestrannou terasou a miestnosťou vhodnou na oslavy.

Vyskúšajte naše nové FITNESS a zakúpte si 10-dňové alebo mesačné permanentky, alebo venujte relax kúpou darčekovej poukážky do nášho WELLNESS.

 

Vernostný systém
Využite náš vernostný systém a nakupujte v potravinách POLÁK v Kútoch (Kollárova 733), Brodskom (Štefánikova 227) a Gbeloch (Jilemnického 498). Získate za nákupy body, ktoré môžete využiť na vstup do fitness centra alebo na zľavu na nákup. Vernostné karty zakúpite v potravinách POLÁK.

 

Otváracia doba
Fitness & Wellness – 9:00 – 21:00
Café
nedeľa – štvrtok 9:00 – 22:00
piatok – sobota 9:00 – 23:00

Rezervácie: 0948 296 743

Sledujte náš Facebook a neujde vám žiadna novinka.

 


.

BM: Festival Záhrad