AKTUALIZOVANÉ – vjazd na diaľnicu je plne prejazdný. Pre nehodu kamióna bol ráno uzavretý vjazd na diaľnicu D2 pri Kútoch v smere na Bratislavu.

 

Foto: Jakub Matejovič, Záhorí.sk

“Z dôvodu prevráteného nákladného motorového vozidla (cisterny) ku ktorému došlo dnes v čase krátko po 7:00 h na diaľničnom privádzači v smere od Kútov na diaľnicu D2 v úseku 5 km na Bratislavu, je v súčasnosti tento úsek pre vodičov motorových vozidiel neprejazdný. Premávka je v uvedenom úseku riadená príslušníkmi PZ.” informoval Záhorí.sk policajný hovorca Michal Szeiff.

Foto: Lukáš Poliec

 

V čase príchodu hasičov na miesto udalosti sa kamión  nachádzal mimo vozovky. V dôsledku dopravnej nehody došlo k usmrteniu jednej osoby.  Osobu hasiči vyslobodili z vozidla hydraulickým vyslobodzovacím  zariadením. Z havarovaného vozidla uniká nafta nezisteného množstva. Na mieste udalosti zasahujú hasiči z Kútov a Trnavy  s 2 ks hasičskej techniky.

 

Vodičov vyzývame aby pri prejazde uvedeným úsekom zvýšili svoju pozornosť, riadili sa pokynmi hliadok PZ, prípadne na prejazd využili v rámci možností inú trasu.

 


.
Toto je čítané

V skalickej nemocnici preverovali správnu techniku umývania rúk

Ročne sa na celom svete podľa WHO vyskytne až 136 miliónov prípadov…

BM: Ustekana sobota