Polícia dokumentovala dopravnú nehodu, ktorá sa stala v ranných hodinách  na ceste II. triedy medzi obcami Čáčov a Dojč (okr. Senica).

 

 

18 ročný motocyklista z Plaveckého Mikuláša jazdil smerom na Senicu a predchádzal kamióny. Keď sa zaraďoval pred kamión, pravdepodobne si nevšimol v rovnakom smere idúce vozidlo Multicar, do ktorého zozadu narazil. V dôsledku nárazu bol vodič odhodený do oprotiidúceho Mercedesu. Mladý motocyklista utrpel zranenia nezlučiteľné so životom. Presné príčiny a okolnosti nehody polícia vyšetruje aj za pomoci znalca z odboru cestná doprava.

 

 

Svoju úlohu pravdepodobne zohrala neprimeraná rýchlosť  a nesprávne predchádzanie. Mladý muž jazdil na motocykli Suzuki 600, pričom nemal príslušné oprávnenie na motocykel s takýmto výkonom. Preto polícia apeluje na motocyklistov, aby dodržiavali predpisy a jazdili opatrne s ohľadom na jesenné podmienky na cestách.

 

V súvislosti s tragickou dopravnou nehodou polícia žiada svedkov, ktorí ju videli, aby sa prihlásili prostredníctvom linky 158.

 

Záhorí.sk informovala policajná hovorkyňa Martina Kredatusová


.

BM: Festival Záhrad