25. novembra sa v Bratislavskej atletickej hale uskutočnili preteky s názvom „Zo školských lavíc do haly Elán“, ktoré sa už tradične konajú pod záštitou Silvie Gašparovičovej.

Holíčsky atléti využili na zlepšie výkonou a tí mladší na získanie nových skúseností. Prvé miesto si vybojoval Adam Votruba vo výške, ktorý si zlepšil svoje osobné maximum na 185cm. Ondrej Marenčík získal dve prvé miesta v skoku do výšky za 180cm, čo bol jeho nový os. rekord a zároveň jeden z limitom a v behu na 400m. Tretím zástupcom Skalického gymnázia bola Katka Nejedlíková, ktorá zvíťazila v skoku do dialky výkonom 466cm a druhé miesto vybojovala v behu na 60m. Zo žiakov ZŠ na Školskej ulici v Holíči sa najviac darilo Matúšovi Kollárovi, ktorý si zabehol výborný čas na 60m 7,81. Najkratší beh vyhral aj Jakub Kerhát. Osobný rekord si spravil aj Samuel Gorta v guly 13,65 a získal prvé miesto.

V kategórii mladších žiakov vyhral beh na 600m Viliam Vávra časom 1:50,46 , čo bol jeho nový os.rekord. Príslobom do budúcnosti sú je Barbora Darabná, ktorá zvíťazila v skoku do dialky výkonom 381cm a druhá bola Mária Sušienková výkonom 352cm. Halová sezóna sa len začina a tak prajeme atlétom veľa dobrých výkonov.

Ondrej Marenčík


.
Toto je čítané

V Senici vyhodnotili 39. ročník výtvarnej súťaže Vesmír očami detí

Vo štvrtok (18.4.) sa v priestoroch Záhorského osvetového strediska v Senici konalo…

BM: Ustekana sobota