V minulom víkende (9.-11.12.2011) odohrali svoje zápasy všetky tri družstvá mužov a traja naši žiaci sa zúčastnili Mikulášskeho turnaju v Stupave. Áčko odohralo svôj posledný zápas jesennej časti v Skalici. Bol to zápas o prvé miesto v tabuľke, naši však na kvalitného súpera nestačili. Béčko prehralo v Rohožníku, Céčko doma podľahlo Gbeliam.

Áčko cestovalo v nedeľu (11.12.) do Skalice na zápas 8.kola V.ligy MO SE. Bol to zápas o jesenného majstra a tak sme cestovali v najsilnejšej zostave, a to : Vladimír Mračna, Marián Michalovič, Martin Štvrtecký, Stanislav Polák a na eventuálne striedanie bol pripravený Kamil Kunštek. Domáci postavili zostavu : František Lacho, Denis Pekar, Róbert Pekar, Radomír Chanečka mladší a stiedal jeho otec, Radomíč Chanečka starší. Odohrali sme krásny, kvalitný zápas a dovolím si povedať, že úrovňou prekročil V.ligu. Napokon sme však súperovi podľahli v pomere 11:7, ale treba uznať, že domáci Skaličania boli lepší. Body našich : Michalovič – 2,5/4,5; Mračna – 2/4,5; Štvrtecký – 1,5/4,5 a Polák – 1/4,5.

Béčko cestovalo na svoj zápas 8.kola VI.ligy MO SE do Rohožníka. Odcestovali sme v zostave : Martin Štvrtecký, Kamil Kunštek, David Vrbík a Jozef Hrica. Domáci nahlásili súpisku : Jozef Černek, Miroslav Blecha, Tomáš Vincek a Erik Piruš. Chalani majú posledných pár kôl veľkú smolu, keď už štvrtý zápas po sebe prehrali v pomere 10:8. Body : Kunštek – 3,5/4,5; Štvrtecký – 2,5/4,5; Vrbík – 1,5/4,5 a Hrica 0,5/4,5.

Dňa 9.12.2011 odohrali muži ŠK JÁŇAN Moravský Svätý Ján C domáce stretnutie proti hosťujúcemu družstvu Hokejbalový Klub Gbely. Bolo to stretnutie 8. kola VI. ligy mužov Senickej oblasti v zložení Peter Šrámek, Pavol Salay, Katarína Poláčková, Adam Sekulský a Damián Marinkovič.
Stretnutie sme prehrali v pomere 1:17. Hrali sme proti druhému družstvu v tabuľke VI. ligy. Súper od začiatku udával tón. Prvý bod sme mohli získať v štvrtom zápase, no Peter Šrámek prehral v pomere 2:3. Nakoniec náš bod získal Pavol Salay. Body našich hráčov Peter Šrámek 0,0/4,5; Pavol Salay 1,0/4,5; Katarína Poláčková 0,0/4,5; Adam Sekulský 0,0/2,5 a Damián Marinkovič 0,0/2,0.

Dňa 10.12.2011 sa naši žiaci v zložení Adam Sekulský, Tomáš Pribila a Samuel Kmoško zúčastnili tradičného medzinárodného Mikulášskeho turnaja žiakov v Stupave. Turnaja sa zúčastnili 19 hráčov a hráčok. Bojovali v dvoch kategóriách. V kategórii od 12 do 16 rokov hrali Adam Sekulský a Tomáš Pribila. V tejto kategórii štartovalo sedem hráčov v jednej tabuľke. Hral každý s každým. Adam Sekulský sa celkovo umiestnil na 2. mieste a Tomáš Pribila na 5. mieste. Adam Sekulský prehral jediný zápas z víťazov turnaja v pomere 2:3 v piatom sete 10:12. Samuel Kmoško hral v kategórii do 12 rokov. V tejto kategórii štartovalo dvanásť hráčov v dvoch skupinách po šiestich hráčov, kde o celkovom poradí rozhodovali záverečné súboje zhodne umiestnených hráčov v tabuľkách tzn. prvý v tabuľkách hrali o 1. miesto, druhý o 3. miesto, tretí o 5. miesto atď. Samuel Kmoško vo svojej tabuľke obsadil druhé miesto a to ho odsunulo na boj o tretie miesto. V boji o tretie miesto prehral a celkovo sa umiestnil na 4. mieste. Organizátori stolnotenisového turnaja Priatelia stolného tenisu Stupava pripravili pre deti Mikulášske balíčky a občerstvenie v bufete bolo zdarma. Strávili sme príjemný deň s našimi priateľmi.

Najbližšie nás čaká domáce derby medzi našimi družstvami B a C, ktoré odohrajeme v piatok 16.12.2011. A družstvo má už polovicu súťaže za sebou. Žiaci sa zúčastnia II. bodovacieho turnaja mládeže v kategóriách najmladšie žiactvo a staršie žiactvo, ktorý sa uskutoční 18.12.2011 na pôde Základnej školy Sekule.

 

Stanislav Polák a Ondrej Kmoško


.
Toto je čítané

Hokejbal: Skalica postúpila do semifinále play-off

V hokejbalovej extralige bol po dvoch zápasoch na Záhorí stav štvrťfinálovej série…

BM: Ustekana sobota