Prinášame futbalové výsledky a komentáre z víkendu.

Muži: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Šaštín-Stráže 3:0
góly: Andrej Lorenc 3

Fotoreport: Facebook.com/regionzahoriFoto: Matej Hajdin

Zápas na ktorý sa prišlo pozrieť skoro 400 divákov, bol plný očakávaní. Diváci v krásnom počasí videli dobrí zápas. Chlapci makali od úvodného hvizdu a už v 7. minúte po chybe brankára nás dostal do vedenia Andrej Lorenc. Vytvorili sme si šance, ale zakončenie nám chýbalo. V 32. minúte proti vetru vykopával náš brankár ďalekonosnú strelu a po hrubej chybe obrancu a brankára hostí opäť využil Andrej. Týmto gólom už lavička hostí znervóznela a naopak na našu hru sa dostávala herná pohoda. V druhej polke hry sme nevyužili veľa šancí ale to nás neodrádzalo od bojovnosti a tak po peknej kombinačnej akcii na ktorej začiatku bol Filip Chvál hetrikom zavŕšil na 3:0 náš jediný strelec. Veľmi nás podržal aj brankár, ktorý zneškodnil šance súpera. Počas celého zápasu sme boli lepším mužstvom. Chlapci dreli a víťazstvo, ktoré je zaslúžene nás dúfam troška nakopne do ďalších zápasov.

Dorast: TJ Slavoj Moravký Svätý Ján – Dolná Krupa 6:1
góly: Tomáš Bolf 2, Marián Juriga 2, Dominik Chvátal, Juraj Sirka
Chlapcom zápas vyšiel dá sa povedať až po 20 minútach. Dovtedy museli tvrdo bojovať v súbojoch o loptu. Po úvodnom góle Maroša Jurigu okamžite súper vyrovnal. Ale našťastie to bol jediný gól, ktorý vsietili do našej brány. Chalani nečakali a v priebehu ďalších troch minút dali 2 góly. V druhej časti hry už bol súper odovzdaný a tak sa na naše kopačky dostavila herná pohoda a chlapci si s chuti zahrali. Dali ešte pár krásnych gólov a na ich hre bolo vidieť kľud a rozvahu. Mohlo padnúť aj viac gólov, ale podstatné je, že sa mužstvo dostáva do hernej pohody. Držíme chlapcom palce v Leopoldove, ktorý je lídrom súťaže.

Komentáre pripravil Michal Bordiga predseda klubu TJ Slavoj.

Pozvánka na futbal:
Dorast: 24. 3.  (sobota) 15:00h Leopoldov – TJ Slavoj Moravský Sv. Ján
Muži: 25. 3.  (nedeľa) 15:00h Petrová Ves – TJ Slavoj Moravský Sv. Ján
St. a ml. žiaci: 25. 3.  (nedeľa) 10:00h Nové Mesto n/V. – TJ Slavoj Moravský Sv. Ján
Prípravka:  25. 3.  (nedeľa) 10.30 h TJ Slavoj Moravský Sv. Ján – Borský Mikuláš

Starší žiaci: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – FK Rača 2:2
Góly: Andrej Vávra, Fero Orlík
Zápas sme odohrali na umelej tráve v Plaveckom Štvrtku za nádherného počasia. Prvý polčas bol pomerne vyrovnaný a súpera sme prakticky do ničoho nepustili. Prvú šancu sme mali po Viktorovom perfektnom uvoľnení sa v pokutovom území, no jeho strelu brankár s námahou vyrazil. O niečo neskôr išiel sám na brankára Matúš no je strelu znovu brankár vyrazil na roh. Znova sa potvrdilo pravidlo nedáš, dostaneš a z ojedinelého protiútoku sme dostali prvý gól. Polčas sme teda prehrali 0:1. Do druhého polčasu sme nastúpili s odhodlaním zápas otočiť, čo sa nám aj začalo dariť keď sme vyrovnali Ferom Orlíkom. Po tomto góle chlapci ožili a onedlho sme šli do vedenia keď Dominovú peknú prihrávku prebral na hranici šestnástky Andrej a nádhernou strelou do šibenice otočil výsledok. Asi päť minút do konca, znovu zaúradovala Peťova neistota a z jeho odkopu, ktorý poslal priamo na súperovho hráča a ten vyrovnal. Zápas mal asi najlepšiu úroveň voči ostatným ,doteraz odohraným zápasom.

Mladší žiaci: TJ Závod – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 0:5
Góly: Gabo Štefek 2 , Andrej Kafka 2 , Adam Vrablic
Naši mladší si po dlhom čase zahrali na celé ihrisko. Zo súperom si hravo poradili a keď bol súper fyzicky vyspelejší. Veľa ďalších šanci sme nepremenili no i napriek tomu zanechali chlapci pekný dojem.

Komentáre pripravil Róbert Benkovič tréner starších žiakov.

 

Muži: Rybky – FC Sekule 1:2
g. Sekúl: Vladimír Hujsa

Foto: Andrej Škrabák

Pred prvým zápasom sezóny sme veľké oči nemali, z dôvodu zranení, trestov a pracovných povinností vypadlo až 6 hráčov, ktorí by mohli hrať v základe. Paradoxne to nebolo tak zlé, keďže ani domáce mužstvo veľkou kvalitou nedisponovalo, takže sa hral úplne vyrovnaný zápas bez nejakých veľkých šancí, v ktorom mali viac šťastia domáci, ktorí strelili o jeden gól viac. Škoda gólov do našej siete, keďže boli z kategórie veľmi lacných. Druhý sme dostali hneď minútu potom, ako sme vyrovnali, čo sa nesmie stať, keď chcete vonku bodovať. Do ďalšieho zápasu máme čo zlepšovať…
Komentár Andrej Trajlínek.


Muži: Krtovce – TJ FK Kúty 3:1

Dorast: Šaštín-Stráže – TJ FK Kúty 2:2

Muži: ŠK Báhoň – TJ Závod 1:3 (1:1)
góly: Glasa – Drahoš 2, Andrla
Zostava: Babirát – Majzún, Kováč, Uhrinec, Blecha M. (Brenkus) – Drahoš, Blecha R., Susko, Procháska, Andrla – Šíp (Krajčír, (Miženko))
V Báhoni sme nastúpili v defenzívnej taktike. Úvod zápasu patril domácim. Bahoň nás pritlačil a z čoho pramenil aj prvý gól. Postupne sa hra vyrovnala a ku koncu polčasu sme prevzali iniciatívu. My sme vyrovnali v 44. minúte po pekne rozohratej akcii, ktorú zakončil Andrla.
Druhý polčas sme boli nebezpečnejší ako domáci. Rozhodnutie prišlo v 52. resp. 57. minúte, keď Drahoš obidva góly dosiahol hlavou. Niekoľko šancí ostalo nevyužitých a tak sme si po disciplinovanom výkone odviezli zaslúžene tri body. Najlepší hráč zápasu Andrla.
Komentár Jaroslav Prachár.


.
Toto je čítané

Futbal 6. liga: Smútok v Rybkách zmiernila výhra nad Starou Turou

V VI. lige Západ pokračoval na diaľku súboj lídra Spartaka Stráže s…

BM Salon EV