Prínášame víkendové výsledky futbalových zápasov. Komentáre uverejníme v priebehu dňa.

Mladší žiaci: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – FC Slovan Hlohovec 0:3
Mladší žiaci odohrali nešťastný zápas, keď nastupovali na zápas bez jediného náhradníka. Samozrejme, že sa to prejavilo na hre i výsledku. No napriek tomu sme mali šancu na lepší výsledok, ale vyložené šance sme nepremenili. A keďže mal súper hráčov až nadpriemerne vyvinutých na svoj vek, veľmi ťažko sa nám presadzovalo v osobných súbojoch. Chlapcom treba poďakovať za bojovnosť, lebo v tak okyptenej zostave sme ešte nehrali.

Starší žiaci: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – FC Slovan Hlohovec 5:0
Góly: Viktor Smolinský 2 , Tomáš Jurica , Jaro Goga , Matúš Kovács
Na prvý domáci zápas sme po informáciách o veľmi dobrom zápase nášho súpera v Zlatých Moravciach nastupovali s rešpektom, no s odhodlaním tento zápas vyhrať. Scenár sa nám začal napĺňať už v tretej minúte zápasu, keď ľahkú strelu hosťujúci brankár neudržal a Viktor Smolinský dotlačil loptu do siete. Po tomto góle sme prebrali iniciatívu no gólovo sme sa nevedeli presadiť, keď sme zahadzovali jednu šancu za druhou. Polčas sa preto skončil iba jednogólovým rozdielom. Druhý polčas sme začali s podporou vetra, no paradoxne mal viac z hry súper, keď nás na pár minút zatlačil pred našu šestnástku. Našťastie sme sa skoro spamätali a zápas sme dostali pod svoju kontrolu, čo malo za následok vedenie už o dva góly, keď si na nádhernú prihrávku od Tomáša Valúška nabehol Viktor Smolinský, a po parádnom sóle a ešte krajšej strele zvýšil na dva nula. Tretí gól padol po nacvičenom signále, keď strela Tomáša Juricu skončila po teči v sieti. Štvrtý gól padol tiež po nacvičenom signále z rohového kopu a vsietil ho hlavou Matúš Kovacs. Posledný piaty gól dal Jaro Goga. Chlapcom chcem poďakovať za zodpovedný prístup k zápasu a za predvedenú hru, ktorou potešili aj našich verných fanúšikov.

Komentáre pripravil Robert Benkovič, tréner starších žiakov

Dorast: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Suchá nad Parnou 11:1
góly: Erik Šimonovič 2, Tomáš Bolf 2, Martin Kadlíček 2, Ondrej Nemec, Adam Šimonovič, Simon Buček, Dominik Lorenc, Maroš Juriga
Dorastencom vyšiel zápas podľa ich predstáv. Dá sa povedať, že súper sa úplne odovzdal a tak hokejový výsledok bol viac menej očakávaný. Chlapci si vyskúšali rôzne kombinácie a tak sa presadili aj náhradníci. Verím, že takéto nasadenie do hry im ostane čo najdlhšie. Tešíme sa s nimi na ďalšie víťazstvá.

Muži: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Veľké Kostoľany 0:2
Súper, ktorý došiel k nám na Záhorie mal väčšiu chuť po víťazstve. V prvej polovici sme vyrovnanou hrou dokázali aj prekvapiť, ale ani Mirova Šúrková nastrelená tyč a ani hlavička Michala Vrábela neskončila v súperovej bráne. Naopak už v 11 minúte sa hostia dostali do vedenia a našich zatlačili. Po polke hry sa už chalani nevedeli motivovať a v závere nestačili najmä kondične. Treba uznať, že súper bol lepší a pohyblivejší. Na dva nula zvyšovali síce z pokutového kopu, no nepremenili viacero šancí vďaka výborným zákrokom Jara Bolfa. Musíme premieňať viac šancí ak chceme byť silným súperom rovnocenný.

Komentáre pripravil Ing. Michal Bordiga, predseda klubu TJ Slavoj.

Sobota: Dorast 7. 4.  15.30h Kátlovce – TJ Slavoj Moravský Sv. Ján
Nedeľa: Muži 8. 4. 15:30h Krakovany – TJ Slavoj Moravský Sv. Ján

 

Muži: Hlboké – FC Sekule 4:2
g. Sekúl: Andrej Trajlínek, Peter Kunštek
Fotoreport: facebook.con/regionzahori

V Hlbokom sme sa viac ako na futbalové mužstvo podobali na mužstvo zabávačov, ktorí prišli nakrúcať frajerov na záver do športových novín, inak sa góly v našej sieti vysvetliť ani nedajú. 3 góly sme si dali prakticky sami, domáci nám po zápase ďakovali… Jedno z mála pozitív tých strašných gólov, čo sme dostali, je to, že som prvý krát na vlastné oči videl, ako to je, keď dá gól brankár priamo z výkopu… J Inak zápas nič moc, fúkal strašný vietor, pri ktorom sa normálny futbal ani hrať nedal… Domáci pomoc vetra za asistencie našich chýb dokázali využiť, my nie, preto sme prehrali.
Komentár pripravil Andrej Trajlínek. 

Muži: Grinava – Závod 0:0
Zostava Závod: Babirát – Majzún, Kováč, Žák, Brenkus – Blecha M., Procháska, Uhrinec, Blecha R., Drahoš (Miženko) – Šíp (Šišolák)

K poslednému mužstvu v tabuľke sme vycestovali s cieľom získať všetky tri body. Celý zápas sa hral na polovici Grinavy a domáci si za celý zápas nevypracovali žiadnu šancu. Prvý polčas sme si vypracovali dobré príležitosti, ale všetky ostali nevyužité. Uhrinec, Procháska, Miženko neuspeli. Domáci hrali tvrdo a likvidačné zákroky na Drahoša rozhodca ocenil len žltými kartami. Ked sme dosiahli gól, tak ho rozhodca nauznal. Ku koncu polčasu dostal domáci hráč druhú žltú kartu a rozhadca ho neposlal z ihriska. Druhý polčas sa začal z 15 minútovým oneskorením, keď naše protesty na hráča s červenou kartou konečne vypočul aj delegát. Domáci desiati hráči sa sústredili len na bránenie. My sme si vytvorili plno výborných šancí, ale ani jedna sa neujala, keď nám chýbalo aj trocha šťastia. Postupne Miženko 3x, Uhrinec, Žák, Procháska, Blecha M.. Pre údajný ofsajd nám rozhodcovia neuznali aj druhý gól.
Zápas sa hral na katastrofálnom teréne. Remíza bola pre nás ako malá prehra, keď sme nepremenili aj tie naväčšie príležitosti.
Komentár pripravil Jaroslav Prachár.

Muži: Borský Mikuláš – Kúty 4:2
Muži: Šaštín Stráže – Modranka 1:0
Muži: Radošovce – Krtovce 0:1
Muži: Radošina – Petrova Ves 2:1


.
Toto je čítané

Karting: Stupavčan Jakub Gašparovič vyhral prestížne preteky vo Francúzsku

Slovenský reprezentant, 13-ročný Jakub Gašparovič zo Stupavy, sa stal vo francúzskom Val…

Lakovanie a Pieskovanie