METRO Devínska Nová Ves vás v júni pozýva vyskúšať, ako chutia steaky, keď sa za gril postavia profesionálni kuchári.
V rámci Culinar dní majú totiž aj zákazníci devínskonovoveského storu možnosť ochutnať na grile pripravenú sviečkovicu, roštenku, flank či flap steak a ďalšie druhy špičkového mäsa, ktoré, samozrejme, nájdu aj na pultoch veľkoobchodnej predajne.
Príďte v nedeľu 24. júna od 12.00 do 18.00 zistiť, ako sa od seba jednotlivé druhy steakov líšia chuťovo, i ako profesionálne postupovať pri ich príprave. Šéfkuchár Standa Zukal pre záujemcov pripraví ochutnávku steakov z rôznych viac i menej známych druhov mäsa z rôznych krajín a ochotne poskytne aj cenné rady. Grilovací stánok nájdete pred hlavným zákazníckym vchodom storu, v prípade nepriaznivého počasia sa ochutnávka presunie dovnútra.
Všetko o steakovom mäse, jeho druhoch, príprave a sortimente sa navyše dozviete aj v novom katalógu Culinar platnom už od 6.júna!
PR