Posledný jesenný zápas sa hral priemerný zápas.

Muži: Závod – Zohor 2:2 (1:1)
Góly: Šíp, Majzún – Filip, Salbot
Zostava Závod: Babirát – Majzún, Procháska Ján, Žák, Uhrinec – Drahoš, Blecha R., Susko, Procháska Jozef (Blecha M.) – Šíp, Šišolák
V 14. minúte sme sa ujali Šípom, ktorý premenil samostatný nájazd na hosťujúceho brankára. Hostia vyrovnali v 26. minúte nechytateľnou strelou do šibenice. Polčas sa dohrával zväčša medzi šesťnástkami.
Druhý polčas bol o niečo živší. Z úvodu hostia nebezbečne vystrelili, strelu bravúrne vyrazil Babirát na roh. O pár minút neskôr mal opäť Zohor dobrú príležitosť, ale netrafili bránu. Ďaľšie dve šance sme mali my, keď Šišolák z dobrej pozície strieľal tesne vedľa. Tak isto pochodil aj Drahoš. Zohor išiel do vedenia v 60. minúte po peknej kombinačnej akcií na “jeden dotyk”. 1:2. My sme vyrovnali kurióznym gólom – Majzúnov aut si hosťujúci brankar tečoval do vlastnej brány 2:2. Po vyrovnaní sme Zohor pritlačili. Procháska Ján ďalekonosnou strelou trafil len brvno. Tak isto pochodil Uhrinec, keď opäť zvonilo len brvno. Obrovskú príležitosť nepremenil Šíp. Suskov projektil len oblízal brvno. Remíza zostala až do záverečného hvizdu.
Prvú polovicu sezóny sme ukončili remizou a celkovo na 8 mieste v tabuľke.

Komentár pripravil Jaroslav Prachár.


.
Toto je čítané

Mesto Senica oceňovalo osobnosti kultúry

Na základe nominácií verejnosti a kultúrnych a vzdelávacích inštitúcií ocenili v Senici…

BM: Ustekana sobota