Spev černošskej gospelovej skupiny priamo z Harlemu Vás dostane v pondelok 3. decembra, od 19 hodiny do tej správnej vianočnej nálady.

Dwight Robson a jeho Zlaté gospelové hlasy Vás pozývajú do Jezuitského kostola vypočuť si hudbu, ktorá sa Vám dostane pod kožu! S typickou melanchóliou, ale i nadšením zaspievajú známe skladby ako „Oh, Happy Day”, „Glory, Glory Halleluja”, „When the Saints” a mnoho ďalších.

Reverend Dwight Robson pracoval štrnásť rokov ako farár a počas tejto doby bol navrhnutý, aby spravoval odbor chrámovej hudby. Túto úlohu plnil s veľkou oddanosťou, venoval sa detskému zboru, zboru dospelých a inštrumentálnej skupine. V roku 2000 Dwight založil skupinu Voices of Gospel. Od tej doby videlo ich vystúpenia už viac ako milión divákov po celej Európe. V mestách ako Berlín, Bern, či Viedeň sú vianočné koncerty Zlatých hlasov už pravidelnosťou.

Kto tvrdí, že pravý gospel môžu spievať len černosi, má asi pravdu. Táto hudba má v sebe časť afro-americkej histórie a kultúry.
Skupina charizmatických černochov Vás očarí nielen krásnymi hlasmi, ale najmä duchom Vianoc, ktorý svojim spevom prenesú na všetkých prítomných. Do Skalice zavítajú so svojim typickým mottom: „Lets Have Church Tonight”.

SKALICA
pondelok , 3. decembra 2012, o 19 hod
Jezuitský kostol sv. Františka Xaverského

Andrea Orbanová


.

BM: Ustekana sobota