14.ročník letného hudobno-športového festivalu Summerbeach Rudava 2010 sa uskutoční v termíne 23.-25.júla 2010 na tradičnom mieste v rekreačnom stredisku Rudava – Malé Leváre (okr. Malacky).

Festival bude tento rok rozlohou trochu menší, chceme vytvoriť kompaktnejšiu festivalovú atmosféru, viac sa sústrediť do kvality športových turnajov a služieb pre návštevníkov. Z hudobnej scény sa už teraz môžete opäť tešiť na 4 tradičné scény – Main Stage, Electronic Stage, Zion Stage i Chillout Stage v podobe štýlovej čajovne Čarovne.

Zredukovali sme počet oficiálnych športových turnajov – turnaj v plážovom volejbale, futbale a vodnom póle chceme spestriť rôznymi vystúpeniami, technickým zariadením a servisom k hráčom.

Festivalové stanové mestečko už bude súčasťou festivalového areálu, ubytovanie bude započítané v cene vstupenky, ktorú tento rok nezvyšujeme. Naopak, vstupenka bude lacnejšia – ide o kompenzáciu za minuluročné blato! A nerobíme si teraz srandu! 😉 Sme si vedomí nedostatkov z minulosti, preto je to pre nás veľká výzva.

Do organizačného tímu prišla mladšia krv, plná nových nápadov a chuti pripraviť po organizačnej stránke ten najlepší ročník!

Zahori.sk – je mediálnym partnerom festivalu

Pridaj komentár

.
Toto je čítané
Moravská cyklotrasa Brodské - Kúty - Moravský Svätý Ján

Kraje na Záhorí pristupujú k povrchom cyklotrás rozdielne

Cyklodoprava sa stáva čoraz populárnejšou. Nasvedčuje tomu množstvo nových cyklotrás v mestách aj…

Lakovanie a Pieskovanie