Víťazstvo Slavoja sa nerodilo ľahko.  Obrovské trápenie Sekúl skončilo prehrou. Vo vyrovnanom zápase Kúty prehrali. Dôležitý zápas Závodu sa skončil výhrou.

Prípravka: Kopčany – TJ Slavoj Moravský Sv. Ján 1:2
Zaslúžené víťazstvo našich, chlapci sa dostali na druhé miesto v tabuľke,teší však aj predvádzaná hra.

Dorast: Chtelnica – TJ Slavoj Moravský Sv. Ján 0:2
Škoda úvodnej prehry, chlapci sú však na dosah prvým priečkam v tabuľke. Góly strelili David Modrovič a Tomáš Bolf. Doma máme v nedeľu posledné Trebatice, verím že nám nenaprší do nosa a chlapci zahrajú na plno.

Muži: Horné Obdokovce – TJ Slavoj Moravský Sv. Ján 1:3 (1:1)
Dôležité víťazstvo našich sa nerodilo ľahko. Domáci otvorili skóre z vymyslenej penalty, ešte som nezažil aby keď brankár v päťke chytí vo výskoku loptu a padne na hráča súpera aby sa pískala penalta.Ešte do polky vyrovnal Michal Vrábel a naše víťazstvo v druhej polke po pekných góloch potvrdil Marek Emrich. Skóre mohol zvýšiť ešte Jaro Bolf, ale dvakrát nedal.

Program:
Sobota:
Žiaci hostia Jaslovské Bohunice, o 14.00
Nedeľa:
Prípravka hostí o 10.30 Holíč A
Dorast o 13.00 , Muži o 15.30 hostia Trebatice

Komentár pripravil Peter Mračna, predseda TJ Slavoj.

Dorast: Sekule – Borský Sv. Jur 5:1 (1:0)

V susedskom derby sme chceli naplno využiť výhodu domáceho prostredia. Od úvodu sme boli jasne aktívnejší, častejšie sme sa dostávali pred bránku hostí. Skóre otvoril v 10. minúte Patrik Emrich dorážkou do prázdnej bránky po peknej strele Patrika Kunšteka. Do konca polčasu sme si vypracovali ešte zopár pekných šancí, ktoré sme bohužiaľ nevyužili. Do druhého polčasu sme išli s cieľom dať druhý gól a upokojiť tak hru. Podarilo sa nám nakoniec vsietiť ešte 4 góly. Hetrikom sa zaskvel Patrik Kunštek a svoj premiérový gól si pripísal na konto aj Lukáš Hrica. V zápase padla aj červená karta, ktorú dostal Martin Štermenský sa inzultáciu protihráča päsťou.

Budúci týždeň v sobotu nás hostí o 16:00 TJ Sokol Borský Mikuláš .
Komentár pripravil Marek Vitek.

Muži: Sekule – Lakšárska Nová Ves 0:3 (0:0)


Obrovské trápenie z našej strany, inak sa zápas ani zhodnotiť nedá. Gól by sme nestrelili ani do pondelka. V koncovke sme neskutočne zlyhali. Prvý polčas sme hrali prakticky len na súperovej strane, kopali sme 12 rohov, žiaľ, bez gólového efektu. Hostia hrali veľmi umne, v obrane dôsledne a v útoku nebezpečne. Po zmene strán strelili hostia krásny vedúci gól, čo nás dosť rozhodilo, ale nevzdávali sme sa. Šance, ktoré sme mali, mali stačiť nielen na vyrovnanie, ale aj na vedenie. Zlom nastal cca v 83. minúte, kedy hostia zahrali v šestnástke rukou, ale môj pokutový kop len dotvoril celý obraz nášho trápenia… Po nepremenenej jedenástke sme rezignovali, hostia z 2 protiútokov dokonca ešte zvýšili náskok. Vyšibali nás naozaj pekne… Na tento zápas musíme ihneď zabudnúť a v ďalšom zápase vonku musíme stratené body priviesť naspäť, nič iné nám nezostáva…
Komentár pripravil Andrej Trajlínek.

Dorast: Petrova Ves – Kúty 2:1

Muži: Trebatice – Kúty 3:0 (2:0)

Muži: Závod – Šenkvice 2:1 (0:1)
gól Závod: Unrinec, Tačár
Zostava: Vašek – Blecha M. (Majzún), Košický, Uhrinec, Chvátal – Drahoš, Giertl, Blecha R., Tačár (Krajčír) – Andrla, Šíp
Na striedanie: Majzún, Krajčír, Babirát

Za pekného počasia sa hral v Závodoch futbal prevažne medzi šestnástkami. Šancí bolo málo. Za zmienku stojí Chvátalov projektil z 30 metrov, ktorý skončil na tyčke. Hostia išli do vedenia po chybe domácej obrany, keď sa hosťujúci útočník rútil sám na Vašeka a nedal mu šancu.
V druhom polčase sme mali optickú prevahu a hostí sme nepustili k žiadnej vážnejšej akcií. V 48. minúte sa na pravej strane pekne uvoľniľ Andrla a po jeho centri Uhrinec hlavou vyrovnal na 1:1. V 49. minúte sa podaril dokonalý obrat, keď sa Tačár uvoľnil na šestnátke a strelou k tyči dal víťazný gól. Potom sme mali niekoľko dobrých protiútokov do otvorenej obrany, ale hosťujúci zadáci vždy všetko vyriešili.

Pre nás veľmi dôležitý zápas sa skončil víťazstvom, keďže Hrubý Šúr opäť zakopol, tak sme sa dostali na čelo tabuľky.

Na druhý týždeň hostíme v derby zápase Studienku.

Komentár pripravil Jaroslav Prachár.

Foto: Jakub Matejovič

Pridaj komentár

.
Toto je čítané

Jáňan Ľuboš Pribila prešiel ako prvý Slovák cestu Via Alpina

V roku 2023 sa Jáňan Ľuboš Pribila zapísal do histórie ako prvý…

BM: Ustekana sobota