Prinášame výsledky 5.ligy západ Západoslovenského futbalového zväzu. Ak ste boli na zápase môžete nám poslať komentár, fotografie alebo video.

Gbely – Petrova Ves 2:0
Domáci naftári držali celé stretnutie v rukách, hostia sa spoliehali na obranu a brejky, no tentoraz si z nich vážnejšiu príležitosť nevypracovali. Jedinú zápasovú šancu mali až v druhom polčase. V 65. minúte dostal po druhej žltej červenú kartu Černý, pred bránou hostí potom nastal závar, no domáci ani na tri razy nedali. Aź v závere striedajúci Kratochvíl z priameho kopu technickou strelou Kratochvíl prekabátil brankára a stanovil na 2:0.

Moravský Svätý Ján – Radošovce 0:1
Hostia mali po celé stretnutie miernu prevahu, ale ich snaha zväčša končila pred domácou bránou. Obe mužstvá hrali prakticky bez šancí a jediný gól hostí padol po ich rohovom kope, kedy sa lopta z kopačka Mikulu odrazila od žrde domácej brány do siete.

Borský Mikuláš – Kúty 3:1
Domáci začali s náporom už v 6. minúte nastrelili brvno brány hostí z trestného kopu. Boli to ale hostia, ktorý z nečakaného útoku v 7. minúte Valovičom sa dostali do vedenia – 0:1. Domáci ale mali prevahu a bola len otázka času, kedy začnú skórovať. Nakoniec sa tak stalo pomerne skoro, v 16. a 18. minúte padli góly z kopačiek Ľ. Maceka a M. Maceka. V druhom polčase mali domáci tri jedinečné gólové príležitosti, ale na ďalší gól čakali do 59. minúty, kedy Fuksa stanovil na 3:1.

Šaštín – Hlohovec 3:1
Bolo to výborné stretnutie z oboch strán, kedy sa útoky striedali na oboch stranách. Po bezgólovom polčase pekný futbal pokračoval aj v tom druhom, kedy prišli aj góly. Hostia začali hrať v závere zápasu vabank, na ktorý však doplatili v záverečnej minúte gólom Herdu.

Radošina – Trebatice 1:1
H. Orešany – Solčany 1:1
Modranka – V. Kostolany 1:0
Krakovany – Jacovce 2:1 

 


.
Toto je čítané

Odškodňovanie poľnohospodárov pre škody na plodinách nie je systémové

Klimatické zmeny spôsobené globálnym otepľovaním sa aj na Záhorí prejavujú čoraz častejšie.…

BM: Ustekana sobota