Prinášame výsledky IV. liga Bratislavského futbalového zväzu sk. B. Ak ste boli na zápase môžete nám poslať komentár, fotografie alebo video.

ŠK Malacky FO – TJ Veľké Leváre 1:4 (0:2)
góly: Marek – Hájek 2, Obala A , Čermák T
zostava TJ : Mihál -Dvořák, Čermák P, Kozák K, Ferenčič, Kozák M, Obala , Hájek, Hýll L, Čermák T, Rigáň (Hýll J)
Jozef Hlavenka: Povzbudený jarnou neporaziteľnosťou sme vycestovali na derby zápas do Malaciek s cieľom predlžiť túto sériu a naplniť očakávania fanúšikov ktorý verili zisk troch bodov. Vo veľmi komornom prostredí sme síce začali aktívne a už 9 min. sme strelili priamo zo štandardnej situácie gól Tomášom Hájekom , ale postupne sme sa prispôsobili domácim. V prvom polčase nám ešte rozhodca neuznal pre ofsajd jeden gól ale nakoniec sme išli do kabín s dvoj gólovým náskokom , keď 44 min. strelil gól Adi Obala. V druhom polčase sme naďalej pokračovali vo vlažnom výkone a dokonca domáci znížili v 55 min. na 1 : 2 .Od tejto chvíle si domáci vytvorili niekoľko šancí ku ktorým sme im dopomáhali. Na naše šťastie sme gólmi 76 min. T. Hájkom a 84 min. T.Čermákom upravili na konečných 1:4 . Cieľ predĺžiť jarnú neporaziteľnosť sme splnili , a zápas jednoducho zhodnotil tréner Dvořák- za týždeň sa nikto neopýta aký bol výkon hlavne, že máme daľšie tri body . Na budúci týždeň privítame futbalistov z Jakubova v nedeľu o 17 hod.

ŠK Šenkvice – TJ Družstevník Závod 4:1
TJ Záhoran Jakubov – TJ Záhoran Kostolište 1:2
ŠK Báhoň – FC Zohor 9:3
TJ Baník Pezinok – FK Jablonové 0:0
PŠC Pezinok – TJ Slovan Viničné 4:1
FC Družstevník Budmerice – FK Záhorská Ves :

Ml.žiaci: Pusté Úľany – TJ Veľké Leváre 1:0 (0:0)
Jozef Hlavenka: V dobrom zápase pre nás z nešťastným koncom pre nás ,sme dostali jediný gól 62 min. Naši chlapci bojovali a siahli na dno svojich síl a, viackrát nás podržal brankár ale na strelu do šibenice už nedosiahol . Zase sme doplatili na nepremieňa-nie aj tých najvyvolenejších šancí .


.

BM: Kralici