Letné kúpalisko v Malackách bude túto sobotu patriť deťom. Pripravená je poriadna kopa zábavy.

Deň detskej radosti organizuje mesto každý rok pri príležitosti Dňa detí. Minulý víkend však muselo byť podujatie pre nepriaznivé počasie zrušené. Teraz v sobotu má byť slnečno a teplo, na letnom kúpalisku bude teda tá pravá atmosféra. Pre deti sú pripravené súťaže všetkého možného druhu a predovšetkým veľa zábavy.

Program sa začína o 10.00 h. a potrvá až do neskorých popoludňajších hodín. Pripravené sú športové súťaže a zábavné hry, farbičkový koncert, spevácka súťaž, módna prehliadka maľovaných tričiek i maľovanie na tvár. Predstavia sa žiaci základnej umeleckej školy, malacká účastníčka tohtoročnej Superstar i malí divadelníci z Divadla na hambálku.
Po celom areáli letného kúpaliska bude rozmiestnených množstvo atrakcií, ako napríklad trampolína, nafukovací hrad, zásobník na žuvačky či detské hojdačky. Vyskúšať si môžete ľukosteľbu, chodúle, minigolf, ruské kolky i plážový volejbal. A keďže budeme na letnom kúpalisku, samozrejme je v ponuke aj kúpanie.
Podľa predpovede počasia nebude chýbať ani slnko, takže na letnom kúpalisku bude tá pravá atmosféra. Nezmeškajte toto krásne podujatie a príďte sa so svojimi deťmi zabaviť.

Michaela Janotová


.
Toto je čítané

Bude v Gbeloch nové obchodné centrum?

Jedným z bodov posledného zasadnutia Mestského zastupiteľstva v Gbeloch bolo aj prerokovanie…

Lakovanie a Pieskovanie