V dňoch 14. – 16. Jún 2013 sa v Stupave uskutočnia historicky prvé majstrovstvá Slovenska v hádzanej v kategórii žiačok.

Naše dievčatá sa tak na domácej pôde budú snažiť zdolať kvalitné súperky a pokúsiť sa presvedčiť prítomných, že patria k najlepším v tejto sezóne. Účasť na majstrovstvách si vybojovali prvým miestom v súťaži Bratislavského kraja.

Boj o titul majstra Slovenska je zaiste vrcholom sezóny a odohráva sa medzi ôsmimi najlepšími družstvami z každého kraja Slovenska. Podľa konečných výsledkov sa turnaja zúčastnia družstvá z Michaloviec, Prešova, Trenčína, Bytče, Dunajskej Stredy, Nitry, Šale a Stupavy.
Trojdňové boje v Stupave pod taktovkou HC Tatranu Stupava nebudú zďaleka našou usporiadateľskou premiérou. Klub má bohaté predchádzajúce skúsenosti s organizáciou trojdňového medzinárodného turnaja Playminihandball v rámci ktorého bolo v roku 2012 odohratých viac ako 220 zápasov a zúčastnilo sa na ňom 45 družstiev zo Slovenska, Maďarska a Českej republiky.

Máme záujem, aby sa tieto majstrovstvá sa stali pre účastníkov jedinečným zážitkom. Našim cieľom je zabezpečiť družstvám čo najlepšie podmienky, či už priamo na športovisku ako aj v rámci ubytovania a stravy. Ponúknuť družstvám ale i divákom kvalitný turnaj s rôznymi súpermi a zaujímavé zápasy.
Úspechov stupavskej hádzanej stále pribúda a my sme radi a úprimne sa tešíme každej podpore. Dúfame, že prídete povzbudiť aj naše staršie žiačky na majstrovstvá Slovenska v Stupave a garantujeme Vám, že sa máte na čo tešiť.

Vidíme sa v hale! 🙂

Rudolf Draškovič


.
Toto je čítané

Základná škola v Závode hľadá pedagógov

Vedenie ZŠ s MŠ Závod hľadá do svojho priateľského kolektívu flexibilného kolegu…

BM Salon EV