V marci tohto roku zvíťazil zakladateľ a riaditeľ spoločnosti OMS, Vladimír Levársky, v národnom kole súťaže Podnikateľ roka.

Pred pár dňami reprezentoval slovenský biznis na svetovom finále World Entrepreneur Of The Year 2013 v Monaku

V slovenskom kole súťaže spolu súťažilo približne 40 podnikateľských príbehov, rozhodnutie o víťazovi však bolo podľa slov poroty prekvapujúco rýchle a jednoznačné. „Toto ocenenie pre mňa znamená životnú satisfakciu. Je to neopísateľný pocit, veľmi silná emócia a nový náboj na ďalší progres celej našej firmy,“ povedal Vladimír Levársky o získaní titulu Podnikateľ roka 2012. Cieľom súťaže je predstaviť širokej verejnosti významné podnikateľské osobnosti, ktoré prinášajú podnikateľskému prostrediu v krajine pozitívne zmeny a tým podporiť ďalší rozvoj podnikania.

Slovenskú republiku na tohtoročnom svetovom finále súťaže výborne reprezentoval Vladimír Levársky, zakladateľ a generálny riaditeľ spoločnosti OMS. Porotcov zaujal predovšetkým jeho inovatívny prístup k podnikaniu, ako aj medzinárodná pôsobnosť jeho firmy vo viac ako 120 krajinách celého sveta. Vladimír Levársky je perfektným príkladom podnikateľa-vizionára, ktorého príbeh je inšpiráciou pre tisíce ľudí,“ povedal Stan Jakubek, vedúci partner Ernst & Young na Slovensku.

Súťaž Entrepreneur of the Year je organizovaná od roku 1986, kedy ju prvýkrát vyhlásila spoločnosť Ernst & Young v USA. Všetci národní víťazi aktuálneho ročníka spolu súťažili o titul World Entrepreneur of the Year v Monaku. Na svetové finále, ktoré sa konalo od 5. do 9. júna v hoteli Hermitage v Monte Carlo, bolo nominovaných 49 víťazov národných kôl súťaže zo 47 krajín sveta. OMS Lighting so svojím zakladateľom stála bok po boku vedľa najvýznamnejších inovatívnych firiem a osobností v ich pozadí, ako napríklad Infosys, Fila, talianska Brempo alebo rakúska Guger Technologies.

Medzinárodná porota zložená z víťazov a finalistov minulých ročníkov rozhodovala priamo na mieste konania a jej rozhodnutie bolo vyhlásené počas slávnostného galavečera v sobotu 8.júna. Počas galavečera boli slávnostne predstavení všetci držitelia titulu z jednotlivých krajín. Vladimír Levársky bol spolu s ostatnými finalistami uvedený do Siene slávy súťaže Svetový podnikateľ roka. Na pódiu sa stretol s Markom Weinbergerom, predsedom správnej rady a generálnym riaditeľom Ernst & Young, „Slováci môžu v celosvetovej súťaži ťažko konkurovať obratom, napriek tomu sme inovatívni, máme čo ponúknuť a pre mňa samotného boli príbehy podnikateľov veľmi inšpiratívne,“ zhodnotil Vladimír Levársky, ktorý sa slávnostného týždňa hodnotení, vyhlásenia výsledkov a inšpiratívnych stretnutí zúčastnil so svojím synom, sľubným nástupcom v jeho podnikateľskej dráhe.

Zdroj: omslighting.sk


.
Toto je čítané

Polícia vyšetruje príčiny vážnej nehody medzi Unínom a Radimovom

Dopravní policajti v piatok (3.5.), v skorých ranných hodinách, riešili dopravnú nehodu…

Lakovanie a Pieskovanie