Hola, hola, ja Vás volám. Pozrite sa všetci, povieme si nové veci. V pondelok (17.6.) sa ráno začal turistickým pochodom športový deň v MŠ Moravský Svätý Ján. 

Nabalení desiatou a dobrou náladou sme vykročili do slnečného dňa. V cieli nás čakali na miestnom futbalovom štadióne škôlkári z MŠ Brodské. Po slávnostnom otvorení p riad. Šafránkovou sa začalo športové doobedie plné zaujímavých súťaží, v ktorých deti mohli ukázať svoju šikovnosť, odvahu, rýchlosť, postreh, orientáciu. Počas športového stretnutia bolo umožnené hráčom odísť posilniť sa na chodbu štadióna, kde sa podávalo nealko občerstvenie. Mastené chleby a malinovka boli jediným dopingom, ktoré dovoľovali pravidlá a ktoré sme riadne využili. Vlastne som zabudla na povzbudzovanie práve nesúťažiacich detí a samozrejme do aktívneho fandenia boli zapojené i pani učiteľky, nakoľko stretnutie dvoch tímov sa konalo bez účasti verejnosti. Miestny tím sprevádzal aj fotograf p. Šafránek, ktorý všetko zdokumentoval. Kto vie, možno že počas priateľského turnaja boli zdokumentované prvé úspešné kroky slávneho futbalistu, alebo iného športovca.

Na záver podujatia sme deti obdarovali medailami a zaspievali sme si škôlkársku hymnu. A zasa sme si ukázali ako málo stačí ku šťastiu.

Viera Gajdová


.
Toto je čítané

Muž v Holíči mieril na autá dlhou airsoftovou zbraňou

Na hlavnom ťahu medzi mestom Holíč a hraničným priechodom s Českou republikou…

BM: Ustekana sobota