Volejbalový oddiel Strojára Malacky v spolupráci s Radom Fašangom – riaditelom beachovej série pod názvom AVL zorganizovali uplynulý víkend beachvolejbalový maratón na mestskom kúpalisku v Malackách.

31 dvojíc bojovali sobotu v kategórii MIX a nedelu v kategórii Muži, Ženy o hodnotné ceny a predvádzali obidva dni neraz nelútostné súboje. O stravu sa postaral bufet p.Olšovskej na mestskom kupalisku výbornou stravou a skvelé bagety nám sponzorsky zabezpečil p.Masrna z Bagetérie BONAPPETIT Malacky za čo im velmi Ďakujeme. Taktiež spolupráca s mestom pri organizácii turnaja bola výborná a medializáciou nám pomohli SVF, mesto Malacky, a média www.zahori.sk a další.

Víťazmi kategorie MIX sa stali Palková/Németh, ktorý si poradili s dvojicou: Pifková/Jonáš. Tretie miesto obsadila dvojica: Urbanovičová/Fašang.
Víťazmi kategorie Ženy sa stali Šipošová/Čižmárová, ktoré zviedli vyrovnaný duel s dvojicou: Snopková/Pozorová. Tretie miesto obsadila dvojica: Jurenková/Kršková.

beach-volejbal-zeny-malacky

Víťazmi kategorie Muži sa po ťažkom boji stali Haringa/Janák, ktorý zdolali dvojicu: Janík/Holka. Tretie miesto obsadila dvojica: Holík/Královič.

vitazi_Muzi-malacky-beach-volejbal

Všetkým zainteresovaným veľmi pekne Ďakujeme za podporu a pomoc pri zorganizovaní turnaja.

MH


.
Toto je čítané

SHMÚ: V okrese Malacky hrozia pre trvalý dážď povodne

Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) vydal na stredu (24.4.) od 0:00 do 18:00…

BM: Ustekana sobota