Senickí fanúšikovia sa v novej sezóne môžu tešiť na zatraktívnenú základnú zostavu hráčov. Do futbalového klubu zo Záhoria totiž prišli na ročné hosťovanie dvaja hráči z Brazílie Hiago de Oliveira Ramiro a Cristovam Roberto Da Silva.

hiagocristovam-fk-senica-futbal

Ponuky pre futbal sa dostalo dvom mladíkom z brazílskeho klubu E.C. Arapongas. Aj keď si na strane jedného z najlepších slovenských tímov zahrajú Brazílčania iba jednu sezónu, vzájomná spolupráca oboch strán bude v prípade spokojnosti pokračovať aj naďalej. „Hiago je typickým krídelníkom. Je schopný hrať z oboch strán. Zaujal nás svojou rýchlosťou a technickými schopnosťami. V našom zápase v Čáčove nám dal jeden z dvoch gólov Arapongas,“ vyjadril sa na adresu prvého z hráčov športový riaditeľ klubu Dušan Vrťo.

Senica si uvedomuje, že na priaznivé výsledky Corgoň ligy má veľký vplyv aj obrana, a preto neváhala posilniť ani svoje zadné rady. Športový riaditeľ pokračoval: „Jednou z našich priorít bolo doplnenie kádra na krajoch obrany. Cristovam je klasický pravý bek. V dobrom svetle sa javí nie len na ihrisku ale aj mimo trávnika. Snaží sa rýchlo preklenúť rečovú bariéru. To platí aj o Hiagovi.“

Začiatok novej sezóny je už za dverami. Najvyššia slovenská futbalová súťaž sa vráti o dva týždne v piatok 12. júla. Podarí sa v nej posilnenej Senici vypracovať až na samý vrchol?

Juraj Mička, zdroj: profutbal.sk


.

BM: Kralici