logo-caffe-23-malackyLetná terasa v Dvadsaťtrojke v Malackách, ktorá sa nachádza oproti Športovej hale Malina sa teší v lete veľkej obľube.

Čoraz častejšie sa stáva zastávkou návštevníkov a cyklistov nielen z Malaciek, ale i širšieho okolia. Terasa sa nachádza v príjemnom prostredí medzi výškovými budovami a je osviežujúcim miestom na oddych po ťažkom dni v práci alebo po ťažkej cyklotúre. Kapacita priestoru je až 100 miest na sedenie.

V Dvadsaťtrojke ponúkajú okrem tankového nepasterizovaného špeciálu Zlatý Bažant aj čapované Krušovice, čapovaný čierny Zlatý Bažant, čapovaný štvorsladový pivný špeciál Corgoň, pšeničný pivný špeciál Edellweiss a nechýba ani čapovaný citrónový Radler, ktorý vie v lete príjemne osviežiť. Pre milovníkov zlatistého moku podávajú domáce špeciality nakladané utopence a nakladaný Hermadour, ktoré si sami pripravujú. Na konci terasy je miesto pre deti a mamičky s veľkým pieskoviskom s hračkami pre najmenších. Mamičky si aj cez deň môžu pochutnať na ľadovej káve alebo miešaných nealkoholických drinkoch ako napr. mojito, piňa coláda a iných. Bylinky do drinkov si v Dvadsaťtrojke pestujú priamo v zahrádke na terase.

caffe-23-malacky-terasa-grilovane-specialityFoto: Návštevníčka Caffé 23 Miška Ivanišová

Minulý rok terasa spustila veľký gril s grilovanými špecialitami – pleskavicou, krevetami, steakmi a kurčatami. Tento rok sa ponuka zmenila a hitom tohto leta sa stali grilované rybie špeciality. Každý deň na terase v Dvadsaťtrojke pripravujú grilovaných zubáčov, pstruhov, kaprov a pochutiť sa dá aj na grilovanom kurčati.

Facebook Caffe 23: Aktuality o akciách a novinkách

Cez víkend v lete chystajú v Dvadsaťtrojke živé koncerty, minulý víkend zahájili leto Karibskou nocou, keď celý podnik rozospievali kubánske speváčky a roztancovali kubánski tanečníci. Nechýbali karibské rumy, originálna mexická tequila a samozrejme kubánske cigary. Ak máte v lete cestu do Malaciek a chcete si posedieť v príjemnom prostredí vonku pod holým nebom, pochutnať si na dobrom pivku, drinku alebo rybej špecialite, určite navštívte terasu Dvadsaťtrojky.

PR


.
Toto je čítané

BSK opravuje most medzi Zohorom a Lábom

Správa ciest Bratislavského samosprávneho kraja (BSK) zahajuje opravné práce na moste cez…

BM Salon EV