Video pozvánka v článku! Najväčší československý festival Cibula Fest 2013 už budúci víkend otvorí svoje brány na holíčskom letisku.

Piaty ročník multižánrového festivalu na českej a slovenskej hranici sa po roku opäť rozrastie a návštevníci si budú môcť interpretov a kapely ako Kabát, No Name, Tomáš Klus, Kryštof, Robert Burian či Mandrage vychutnať celkovo až na približne 200-tisíc štvorcových metroch.

cibulafest-kabat-holic-letisko-festival

Cibula Fest ešte nikdy nebol väčší, ako bude tento rok. Hudobný festival, ktorý sa už dávnejšie udomácnil medzi top hudobnými open air udalosťami letných mesiacov na Slovensku. V minulých ročníkoch sa na letisku v Holíči predstavili české a slovenské hudobné špičky, medzi nimi Horkýže Slíže, Divokej Bill, Čechomor, Olympic, Václav Neckář, Jiří Zmožek, Desmod a mnohí ďalší. „Každý rok sa snažíme Cibula Fest posunúť o kúsok ďalej. Tento rok sme sa rozhodli posunúť hranice festivalu tak rozlohou, ako aj hudobne. Podarilo sa nám zostaviť skutočne vynikajúci line up, a preto sme zväčšili aj plochu areálu,“ povedal organizátor festivalu Vladimír Chrenka. Okrem hudobnej nádielky čaká na návštevníkov množstvo sprievodných akcií. Bezplatná zóna Cíbula City, kde budú môcť aj rodiny s deťmi tráviť voľný čas počas víkendu, je k dispozícii úplne pre všetkých. Pre adrenalínuchtivých bude pripravené 5D kino, zábavné a adrenalínové atrakcie, taktiež motozóna, tri pódiá, World stage s ukážkami umenia z celého sveta, stanové mestečko c celkovým zabezpečením.

Ďalej: Vstupenky kúpite v sieti Ticketportal

Monitorované parkovanie na takmer 50-tisícoch štvorcových metroch. Tohtoročný Cibula Fest oživí aj český zabávač Zdeněk Izer, ktorý sa zhostí úlohy moderátora. Cibula Fest 2013 štartuje už vo štvrtok 18. júla warm upom a potrvá až do sobotnej noci. Viac informácií a www.cibulafest.eu.

PR


.
Toto je čítané

Záchranársky vrtuľník zasahoval pri požiari auta v Studienke

Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR vyslalo v pondelok (29.4.) záchranársky vrtuľník…

BM Salon EV