…tak a je oficiálne rozhodnuté. Dvaja boxeri BC RTJ Malacky sú nominovaní na Majstrovstvá sveta mladších dorastencov v boxe, ktoré sa konajú na Ukrajine v Kyjeve v dňoch 5.9.- 16.9.2013.

Jaro-Hanusek-box-bc-rtj-malacky

Boxeri BC RTJ Malacky Jaro Hanúsek bude štartovať v hmotnosti do 60 kg a Dávid Michálek v hmotnosti nad 88 kg. O nominácii dvoch Malačanov rozhodol výkonný výbor Slovenskej asociácie boxerov amatérov (SABA) dňa 1.8.2013. Chlapci už boli v tom čase mesiac v príprave.

MICHaLEK-David-box-bc-rtj-malacky

V kútiku duše obaja tréneri Robo a Ali Reisenauerovci dúfali, že budú nominovaní pre úspechy ktoré dosahovali v domácom ringu (obaja M.-SR vo svojich kategóriách, víťazi turnaja Olympijských nádejí za účasti 6 štátov a víťazi viacerých medzinárodných turnajov doma a v zahraničí).
Je to obrovský úspech pre oddiel BC RTJ pretože nie je zvykom, že z jedného oddielu sú dvaja nominovaní na vrcholné Európske či svetové podujatie. Jaro a Dávid to dokázali.

Chlapci sú tohto roku bez prázdnin, zatiaľ čo ich rovesníci sa chodia kúpať a užívajú si prázdnin, oni na sebe tvrdo pracujú a pripravujú sa denno, denne, dvojfázovo v telocvični BC RTJ spolu s ich trénermi.
Pred týždňom 30.7.2013 prišli z týždenného sústredenia reprezentantov SR zo Štrbského plesa.
Podmienkou štartu oboch boxerov BC RTJ je uhradiť si finančné náklady na MS pretože Slovenská asociácia boxerov amatérov nemá financie na uhradenie nákladov s tým spojenými.
Jedná sa o čiastku 810€ na jedného boxera pričom náklady pokrývajú: letenku, ubytovanie a stravovanie na 12 dní.
Touto cestou sa obraciame v mene chlapcov s prosbou o finančnú podporu, aby mohli vycestovať a vzorne reprezentovať SR na tomto významnom boxerskom podujatí ako sú Majstrovstvá sveta.

Prosím pomôžte, financie musia byť na účte SABA do štvrtka 8.8.2013.
Č. účtu VUB 1804894059/0200.

V prípade záujmu poukážte financie na uvedený účet s poznámkou MS Hanúsek a Michálek a bezprostredne kontaktujte trénerov BC RTJ Aliho a Roba Reisenauerocov na e-mailových adresách: ali.reisenauer@gmail.com, alebo robo.reisenauer@gmail.com aby sa financie dostali na správne miesto.

Tréneri BC RTJ
Ali a Robo Reisenauerovci


.
Toto je čítané

Futbal: Trenčania ukončili skalickú sériu bez prehry

Futbalisti AS Trenčín zvíťazili v sobotnom zápase 7. kola nadstavbovej časti Niké…

Lakovanie a Pieskovanie